App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Plussat, men är osäker :S

Den 5 juli åker jag in för att jag "misstänker" ett missfall, väl inne på gynakuten (15:00) får jag det bekräftat också! Får läggas in (16:00) pga att jag mist massor av blod och har dåligt syre i blodet! Jag kommer in på rummet (16:15) och väntar på att doktorn skall komma och prata! Vi kommer överens om att jag ska få göra en medicinsk abort och påbörjar den behandlingen(17:30) Kl 20:00 åker jag till operation för en akut skrapning! Allt går som planerat och jag får 2 liter blod då jag mist väldigt mkt! Nu mår jag och min partner bra och har sagt att vi ska börja försöka igen :) Då man skall göra ett graviditetstest 2veckor efter aborten/missfallet så har jag glömt bort att göra ett men gjorde ett i morse och plussade med ett tunt streck :S så nu är bara frågan : Är jag gravid? Kan man verkligen bli gravid så fort? Jag har inte haft någon mens eller blödning efter missfallet/abortern så vi väntar väl egentligen på mensen! Jätte tacksam för svar :)

2013-08-07

Ja det kan visas positivt efter ett missfall därför är de bra och kolla upp det med mvc .
Dom sa till mig att jag skulle ta ett test 3-4 veckor efter missfallet och visade de positivt så skulle jag komma tillbaka.

2013-08-08
FridaOlsson
FridaOlsson

Vad jag förstått så kan ett graviditetstest visa positivt även efter ett missfall, läste att man helst ska vänta med att testa tills man passerat 1-2 veckor efter förväntad mens. Dock är det ju inte omöjligt att bli gravid - men det kanske är säkrast att kolla på MVC. Är svårt att veta när man får mensen igen efter ett missfall också, för det kan ju också ta ett tag innan det kommer igång igen.

Men jag håller tummarna för att det blir ett positivt besked för er!

2013-08-07
ChildofJune
ChildofJune

Det är absolut möjligt att du är gravid! Jag fick missfall i jul och blev gravid på nästa ägglossning 2 v efter. Alltså innan jag fick tillbaka mensen :)

2013-08-07
saranelson
saranelson

Hej.
Jag själv fick missfall innan jul och vart gravid 1 vecka efter.
Det va tydligen inte vanligt med det går och hända. men du borde ringa till mvc och prata med dom så dom kan kolla upp så att allt ser bra ut! .
Lycka till ! :D

2013-08-07
FridaOlsson
FridaOlsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...