App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Stoppa in nappen själv?

Jag läste på en hemsida om sömn och där stod det "om ditt barn/din bebis använder napp på natten borde du lära denne att stoppa in den själv" och min fråga är då - hur lär man sin bebis att stoppa in nappen själv? Vår tjej har precis passerat 6 mån och hon har inget intresse alls av att stoppa något i munnen. Inte napp, inte något ätbart, inga leksaker - inget. Det stör mig inte att jag vaknar och stoppar in den 2 gånger/natt, men blev bara så fundersam när jag läste..

2013-08-07
minstjarna
minstjarna

Alltså, stora stoppade aldrig i nappen när hon tappade den i sömnen, ALDRIG. Hon kunde plocka ur den, men stoppade aldrig i den. Hon var också sån som aldrig stoppade saker i munnen etc, dock vaknade hon betydligt fler ggr än 2 varje natt och saknade son napp, men hon lärde sig aldrig.

Man kan lägga ett par tre nappar i sängen så att de lätt hittar en napp i sömnen, dock så stora kunde vakna av att hon låg på nappen, så på henne funkade inte det knepet. Lillan började TIDIGT med att stoppa i nappen själv, hon var väl bara 2-3 månader, och hon störs inte av att ligga på nappen, så henne kan man lägga flera nappar i sängen och hon fixar det själv.

2013-08-07
Yrwen
Yrwen

Hon håller ofta nappen i handen, mest för att hon älskar att plocka ut den från munnen. På dagarna vill hon sällan ha napp och förbannad blir hon (när det är dags att sova) när den försvinner från munnen trots att hon själv plockat ut den, så då får hon hålla i en och ha en i munnen :p

2013-08-07
minstjarna
minstjarna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...