App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

sex mot förvärkar?

Var hos barnmorskan idag, vanlig rutinkoll bara. Berättade för henne att jag hade förvärkar igår, som var kraftigare än vanligt. Hon sa att nästa gång jag känner sådär så ska jag försöka ha sex, för både min orgasm och något ämne i hans sperma gör så att det onda dämpas och förvärkarna lugnar ned sig, och har jag för ont för att kunna ha sex eller värkarna fortsätter så är det nog förlossningsvärkar.. Är det något annan än jag som fått höra detta? Tyckte att det lät lite konstigt iochmed att jag hört innan att sex kan sätta igång värkar.

2013-08-06
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 1 år och 10 månader

Den där teorin provade jag igår. Hade såna förvärkar att jag inte kunde röra mig, sambon fick hjälpa mig till toan och vad jag än skulle göra! Men på kvällen tyckte jag ändå att lite sex kunde vara gott, och efter det blev kroppen lugn och jag somna så gott! :)

2013-08-14
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Kanske var jag som missuppfattade. Dock var det så jag och min sambo uppfattade det..

2013-08-07
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 1 år och 10 månader

Hade min BM sagt det till mig hade jag trott att hon skojade. Jag har fått kraftiga förvärkar varje gång jag haft sex, speciellt efter orgasm och från sperma. Har varit samma sak alla tre graviditeter så nu får min man komma utanför för jag får sånna sjuka förvärkar annars och är inte alls sugen på orgasm kan jag säga =)

2013-08-06
SandyMarie
SandyMarie

Jag kunde inte ha sex för jag va så svullen. Så ingen hjälp där. Min svägerska som är i v 35 nu är superkåt hela tiden men när de har sex så får hon extrema sammandragningar. Så hon avstår pga d. Har inte tidigare hört att d ska dämpa värkarna. Men ni kan ju alltid försöka om ni vill.

2013-08-06
Adde86
Adde86

Jag är också i vecka 38

2013-08-06
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...