App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hatar barnvagn

Kanske har ni bra tips?! Min dotter (10 veckor) hartar barnvagnen. Vi går alltid en promenad runt 12-13 tiden för att rasta våran hund men efter 10 min börjar hon skriker! Kan inte lugna henne med napp och hon är alltid mätt när vi går ut. misstänker att hon är övertrött, hon brukar inte sova mycket på dagen, ibland bara en timme sammanlagt mellan kl. 10-21 och det är väldigt lite för en liten bebis tycker jag! Men hon sover bra på nätterna och har alltid sovmorgon fram till kl. 10! :) Jag som älsar naturen och vi har till och med skogen med motionsslingan bakom huset men det är inget roligt att promenerar med en "skrikande barnvagn" så det blir korta rundor bara! Någon som har tips?

2013-08-06
Karopauli
Karopauli

Min dotter på en och en halv månad vill inte heller ligga i vagnen om hon inte sover, vill bara bli buren, men vi har börjat att ha en liten kudde bakom ryggen så att hon halv sitter då tystnar hon

2013-08-13
swanin
swanin

Oh vad härligt! Själv verkar dottern lugnare när jag mörklägger vagnen lite...upptäckte att hon har svårt att sova när det är för ljust! Så hoppas hoppas det blir bättre nu! Sen instämmer jag att det är underbart att det är svalare ute nu...dottern verkar lugnare i vagnen sen har jag en hund med hjärtfel som bli mycket värre i värmen!

2013-08-12
Karopauli
Karopauli

Nu gillar dottern barnvagnen igen :D
Blev bra så fort skenan kom av och det blev lite svalare!

Silken lättnad!!

2013-08-12
maskrosen81
maskrosen81
Barn på 2 år och 8 månader

Ja! Blir tossig av att bara sitta hemma och saknar långpromenaderna med hundarna. Om det bara blir svalare (trodde aldrig jag skulle önska det) så tror jag det kan bli bättre här. För bebis, hundar och mig ;)

En annan biverkan på att inte komma ut är trög mage!
Tyckte det räckte att ha det när jag var gravid.

Om tolv timmar åker skenan av och då drömmer jag om att allt blir en smula bättre! :)

2013-08-07
maskrosen81
maskrosen81
Barn på 2 år och 8 månader

Bärsele blir alldeles för varmt just nu tyvärr! 😔

2013-08-07
Karopauli
Karopauli

Min var oxå så, fick ha honom i bärselen tills han somnade och sen lägga ner honom. Nu är han 6 mån och det går mkt bättre när han kan sitta i vagnen:-)

2013-08-07
AnnaA86
AnnaA86

Har en Emmaljunga så det går inte med bilstolen tyvärr! :( @maskrosen81: visst är det jobbigt att sitta hemma för att de inte gilla vagnen! Jag är ju tvungen att gå ut för hunden varken bajsar eller kissar i trädgården! Men det är inte kul! Hoppas verkligen det blir bättre med tiden! Har alltid varit aktiv med häst och hund och mår inte bra att sitta hemma hela dagen! Min man vill gärna åka iväg och promenerar med barnvagnen...jag blir svett bara att tänka på detta! 😜

2013-08-07
Karopauli
Karopauli

Bilbarnstol på vagnen om du har en sån vagn och det inte blåser.

2013-08-07
Jimbo
Jimbo

Min 6,5veckor gamla dotter gillar heller inte vagnen.
Går bra någon enstaka gång, men gallskriker för det mesta och då har jag inte hjärta att låta henne ligga kvar. Jag plockar alltså upp henne och får mecka med henne, vagnen och två kopplade hundar längs landsvägen där folk kör som idioter...
Då min dotter har skena för instabil höft (som tas bort i morgon) har vi inte kunnat använda bärsele. Skenan gör också att hon blir varm, vilket hon inte gillar.
Vi har inte gått med vagnen när det varit varmt ute, ändå ratar hon den.

Jag vet inte heller vad jag ska ta mig till. Alltså sitter jag här hemma...
Hundarna får sambon ta. Hundarna har det iofs jättebra med lyxig hundgård för den ena och fri utegång lös för den andra. De lider inte. Men jag skulle behöva röra på mig och få frisk luft...

2013-08-07
maskrosen81
maskrosen81
Barn på 2 år och 8 månader

Jo det har jag provat med...fungerar i 2 min kanske! Ska ut nu igen och är redan stressad! Inget roligt ...

2013-08-07
Karopauli
Karopauli

Provat lägga ner henne på sidan? Ända som funkar på min bebbe

2013-08-07
Liisa89
Liisa89

Jag har uv skyddat myggnät med svart extra sufflett till min son. Köpt från lekmer och den är super både som skydd för solen men också att mörklägga med när liten vill sova. Dessutom får han bra dos av Dvitamin (???) då oskadliga strålar träffar honom genom nätet. :)

2013-08-06
Jfer
Jfer

Vi la vår dotter trångt, med lakan runt om. Annars tyckte hon inte om att åka. När hon va runt 3,5 började hon vilja halv sitta och se ut.

2013-08-06
Fillie
Fillie

Det ska jag prova imorgon! Höjde med en kudde idag men hon skrek ändå! :( Behöver en dusch nu för är genomsvett! Blir stressad när hon skriker och gnäller hela promenaden och jag inte kan lugna henne! :( Bärsele blir alldeles gör varmt tyvärr...jag och henne var svett när vi kom hem! :( Hoppas det vänder snart och hon kanske kommer tycker om vagnen!

2013-08-06
Karopauli
Karopauli

Bärsele? Sonen på 2 åe har alltid avskytt barnvagnen om han inte sovit, jag har ttvärr fått gilla läget och ta ut hunden på långpromenader när barnet sover i vagnen eller promenerat med bärsele.

2013-08-06
Betty86
Betty86

Ibland hänger jag bara min tröja över så hennes ben är fria så luften cirkulerar. Ett påslakan är ju rätt luftigt annars. :) Min sover inte heller speciellt bra på dagen men mörklägger man lite så stör iaf inte ljuset.

2013-08-06
beckusen
beckusen

Min dotter var precis likadan men vid tre månader började hon tycka om den och somnade alltid men i början var det också skrikigt. Men jag var ute varje dag för att vänja henne och nu älskar hon vagnen. Sov väldigt lite under dagen som liten också så tror att det beror på att de är övertrötta. Hoppas det ordnar sig för er också :)

2013-08-06
malinmj
malinmj

Det ska jag försöka! Lite rädd att luften inte cirkulerar när jag täcker barnvagnen? Är ju rätt så varmt ute! Med vad ska jag täcka den isf?

2013-08-06
Karopauli
Karopauli

testa stötta upp med en kudde bakom ryggen, vissa bebisar vill kunna se ut lite.

2013-08-06
malinhb
malinhb

Har du nåt att täcka barnvagnen med så det blir mörkt?

2013-08-06
beckusen
beckusen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...