App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förlossnings förberedande kurs

Hur viktigt är det att gå på en sån, enligt er som gjort det? Ni som inte gjort det, är ni nöjda med hur medvetna ni var om saker ändå? Funderar nämligen på om det räcker med att fråga barnmorskan och läsa lite böcker, känner inte riktigt för att gå på massa utbildningar om det verkligen inte är nödvändigt.

2013-08-06
MillisG
MillisG

tack för era svar :)

2013-08-06
MillisG
MillisG

Vi gick på en föräldrakurs där dom tog upp allt om förlossningen. Vissa saker var bra att få veta, andra hade man redan listat ut ;P

Men det vi fick ut av kursen var iallafall lite mera information om olika smärtstillande åtgärder...

2013-08-06
KruXet
KruXet

Jag gick ingen kurs. Födde i söndags och det gick väldigt bra. Barnmorskan va väldigt bra och förklarade hela tiden när jag skulle krysta och när jag skulle ta det lugnt. Så länge man är fokuserad under förlossningen och lyssnar så kommer det gå galant!

2013-08-06
mlsa
mlsa

Jag gick en. Tyckte det var superbra och underlättade enormt, men jag hade kunnat föda barn utan den. Jobbet stod för kursen åt mig annars hade jag troligen inte gått.

2013-08-06
Betty86
Betty86

jag gick en profylaxkurs. jag hade inte klarat av andra förlossningen utan den (första slutade med snitt) men det är ju inget man kan veta innan om just du kommet att ha en lätt förlossning på 3-4 timmar eller en jobbig som håller på i flera dygn. är du nervös över förlossningen så rekommenderar jag starkt att ta en sådan kurs! och det bästa med den är att sambon lärde sig så mycket att han var verkligen med i värkarbetet och visste exakt vart man skulle trycka och massera för att det skulle kännas bättre.

2013-08-06
Litsen1
Litsen1

vi gick på den som var på bvc med.bm den var en dag ganska skönt att få saker å ring bekräftat som man läst å tänkte något annat gick inte vi å de gick galant:-)

2013-08-06
solan91
solan91
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...