App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur troligt att en pytonorm kramar ihjäl två barn?!

Jag bara undrar, läser på aftonbladet om en hndelse i kanada där en pytonorm rymt från ett Zoo och smygit upp i lägenheten över zoot och kramat ihjäl två barn som låg och sov.  Alltså jag kan köpa att ett barn blir ihjälkramat. men två?! Varför skulle ormen göra så om den inte var hungrig? Då borde den väl dessutom försökt äta`?  Jag får iaf en svag känsla av att någon försöker skylla på en orm. Men vem vet, konstiga saker har hänt och obduktionen visar väl kanske vad som hänt. De borde väl kunna se om det är en orm som strypt dem eller något annat tänker jag.  Tycker iaf hela historian låter lite för otrolig.  nog för att jag hatar ormar.. men ändå.. äh..

2013-08-06
osisen
osisen

Tycker nog att det är mer troligt att en människovan orm gör så än en helvild. Vilda djur som inte är rädda för människor är de mest farliga. Nu vet jag väl inte om en vild pyton hade känt sig hotad av två barn, men den hade antagligen sett dem som ett byte och kanske då bara tagit ett för överlevnads skull.

Många av de olyckor som sker med vilda djur är med halvtama eller hybrider som människan dumt nog trott sig kunna tämja, men allt de egentligen gjort är att vänja dem vid människor. De naturliga instinkterna finns alltid kvar.

2013-08-06
ChildofJune
ChildofJune

fast hur kan den känna sej hotad av två sovande barn?
å eftersom den lever i fångenskap så borde den heller inte vara jättehungrig.
säger inte att det inte gick till så som zooägaren påstår men det låter ju rätt otroligt.
och om den då kramade ihjäl det första barnet borde inre de ha vaknat till innan och väckt det andra barnet. då borde ju det barnet ha kunnat ta sej därifrån. det e ju inte så att ormen går till anfall å snabbt som tusan ringlar efter å kastar sej över barnet .

hade det varit en giftormm som bitit fine.. men en pytonorm .. tja.. det kan ju säkert ske men det låter väldigt otroligt bara

2013-08-06
osisen
osisen

Ja det var ungefär det jag sa till min sambo i morse också efter att ha kollat nyheterna, att det händer ett barn kan man någonstans förstå men att ormen går på båda barnen känns ganska otroligt. Dessutom var det ju en orm från ett zoo borde inte dom vara vana vid människor? Hade varit en annan sak om det var ute i det vilda.

2013-08-06
Jane_89
Jane_89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...