App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Svårt att andas i slutet av graviditeten ?!

Hej jag undrar om det är någon mer än jag som har ca 1 och en halv månad kvar till BF och bara plötsligt fått jättejobbigt att andas ?! Får faktiskt lite smått panik känns nästan som om jag glömmer bort hur man andas ,det känns extra läskigt när jag ska sova .. Jag vet att man får det jobbigare att andas under graviditeten men i slutet av den blir de oftast lättare har jag läst , eftersom bebisen lägger sig rätt ?! Eller har ja missuppfattat ?!

2013-08-06
HannaHnr22
HannaHnr22

finns bilder i Google som visar hur olika högt magen är i de olika veckorna, ca vecka 34 till 36 är den som högst och så sjunker den igen så småningom :) de e jobbigt men minns att de va skönt att få veta att de inte skulle va så tills hon kom ut

2013-08-06
Sihanna
Sihanna

Samma här för mig, har fortfarande ibland svårt att andas o har nu 9dagar kvar till bf, hade jätte jobbigt att andas runt veckor 31-37 sen har det lugnat sig. Och även jag hade panik o början.

2013-08-06
Tillindra
Tillindra

Jag hade också så, speciellt när jag skulle sova. Det kändes som allt trycktes upp mot mon hals, all vikt och tyngd och att lungorna inte fick plats, så det kändes svårt att ta riktiga andetag. Jag fick sätta mig upp flera ggr för jag fick panik annars. Det är jädrigt jobbigt, men jag tror inte man ska oroa sig, det känns bara läskigt!

2013-08-06
1katarina1
1katarina1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...