App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni med hund och barn!

Går ni ut med hunden när bebisen ska sova eller när det har sovit? hur gör ni? Hur gör ni på morgonen? Skulle vara kul att veta :)

2013-08-05
Aleona
Aleona

När jag bara hade stora så var jag hundvakt och då gick maken ut med henne innan han åkte till jobbet, sen gick inte jag ut förrän efter lunch och då skulle dotra sova.

2013-08-06
Yrwen
Yrwen

Min sambo går ut tidigt på morgonen på en snabb kissrunda, sedan åker han till jobbet. Våra hundar är morgontrötta och gå och lägger sig igen när de kommit in. Sedan när jag och vår son gått upp och gjort iordning oss och ätit frukost så tar vi oss ut på prommis, oftast somnar sonen i vagnen men inte alltid. Och nästa promenad sker sedan på em, antingen när sonen ätit och är redo att sova eller efter att han har sovit. Blir lite olika för oss men allt har funkat hittills :)

2013-08-06
Hnoss
Hnoss

kul att läsa :) beundrar dig betty86 som inte har trädgård. Men allt går väl bars man har viljan :)

2013-08-05
Aleona
Aleona

Kan kanske tillägga att han går med dom en sväng innan jobb också (börjar 04) så lilla tjejen kan äta frukost i lugn och ro :)

2013-08-05
minstjarna
minstjarna

Jobbar sambon så ger jag henne frukost först - sedan går vi ut med hundarna. Annars tar han dom :) jobbar han kväll går vi en sväng när hon är vaken och mätt då också. Resten av rundorna brukar han vara hemma :)

2013-08-05
minstjarna
minstjarna

Vi har två hundar, en livlig jakthund på snart 4år och en lugn sällskapshund på snart 8år. Sambon rastar jakthunden på morgonen och sätter honom i hundgården, som vi har turen att ha. Där kan hunden gå in och ut till sin inner- och ytterhundgård som han vill. Där ute älskar han att vara och gör inte ett ljud :D
Sällskapshunden, en fransk bulldogg, är en sann sömntuta. Hon sover så länge hon får. Därefter öppnar jag bara dörren så går hon ut och in som hon vill hela dagen. Sticker ingenstans.
Är det lagom temp går jag en barnvagnshundpromenad på ca 1timma på förmiddagen annars går sambon med dem när han kommer hem från jobbet på em.

Men, man märker att barn+hund kräver sin planering...

2013-08-05
maskrosen81
maskrosen81
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...