App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Att pappa har den erfarenhet och sinnesnärvaro som han har!

För idag så kunde jag ha förlorat båda mina föräldrar i en MC olycka! Pappa och mamma och min bror som övningskör var ute på en tur idag. På en 70strecka med vägkorning körde först min bror sen nästa mc och efter det tyckte tanten i korsningen att det var hennes tur slängde sej ut framför pappa. När han insåg att han inte hinner få stopp innan bilen så lägger han cykeln ner istället! Nu sitter de båda på sjukan å väntar på läkare. Skrubbsår å blåmärken på mamma å pappa slog i sin kassa axel! Motorcykeln e lite mos men går kanske att laga. Den som va helt sprillans. Så trist men det e ju bara prylar som tur är! Kunde gått så mycket värre, vad hade hänt om de kört rätt in i bilen?! Vill jag inte tänka på!

2013-08-03
osisen
osisen

jodå hon va med hela tiden. tog ett bra tag innan bärgaren kom å hämta motorcykeln och sen kom ju barndkår polis å ambulans. men det först tre timmar efter ungefär så hon stannade och tog sitt ansvar vad jag förstod. har mest pratat med min bror.
han har hämtat mamma å pappa på sjukan å allt såg bra ut förutom att de är lite mörbultade! :-)
sen förutsätter jag att hon inte såg dem när hon körde ut. för inte kan man medvetet köra ut framför en motorcykel (eller personbil heller för den delen) på en 70strecka.

2013-08-03
osisen
osisen

Fick ni tag i tanten som körde ut? Hoppas verkligen hon stannade!! Tummen upp för din pappas närvaro! Skönt att de ändå gick bra!

2013-08-03
jessicamalin
jessicamalin

Visst är det härligt när folk har sinnesnärvaro i trafiken!! Lyckades själv undvika en krock i vintras!!!

2013-08-03
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...