App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Baddräkt/bikini till era små töser?

Använder ni baddräkt lr bikini till era små töser? mina har baddräkt då jag tycker det ser märkligt ut med bikinibh på små flickor, mina flickor är 6 ,4 och 5månader ( bebis har inget, badar inte ute än )

2013-08-03
jenccy
jenccy
Barn på 2 år och 10 månader

Jag har en uv dräkt till min dotter tycker den är praktisk och skyddar ju mot solen, tycker inte små barn ska ha bikini men man får ju avgöra själva vad man anser är bäst för sina barn

2013-08-03
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

teaterapa det handlar inte om egoism.
pojkar kan springa i badshorts, du tror inte det lockar pedofiler likaväl som en liten flicka med bikini/bikintrosor? Hur ska du skydda din son? eller ska du vara egoistisk å låta honom ha bara badbyxor?

2013-08-03
osisen
osisen

tyvärr finns de äkliga galningar där ute o min tös kommer va 6månader när vi ska börja gå till badhuset  då ska hon ha baddräkt o nästa sommar när hon är runt året blir de baddräkt. bikini könns lite löjligt till små barn de har ju inte ens bröst :P naken skulle ja aldrig göra, de finns som sagt för mkt äklen där ute

2013-08-03
MorTillTvå
MorTillTvå

min lilla har badat naken fram till för två veckor sen då ja köpte en baddräkt.
hon e så liten så jag tyckte det kändes dumt med badkläder när vi bada ute de kyler ju bara ner ännu mer.
på badhus har hon haft badbyxor.
jag kommer nog ha baddrält näsya år med men jag tycker det finns fina bikinis för barn åxå.
jag tycker inte det ser konstigt ut. jag ser inte på dem på det sättet helt enkelt.

2013-08-03
osisen
osisen

Blir det en liten tös så blir det baddräkt fram till skolåldern så får vi se hur läget ser ut sen. Tvådelad med linne och boxer är också ett alternativ. Bikinin får vänta tillsammans med korta kjolar, hotpants och magtröjor.

2013-08-03
Levena
Levena

Bikini på små barn som är för små barn är väl inte värre än att de badar nakna? Pedofiler gillar ju även barn fullt påklädda

2013-08-03
Liiina89
Liiina89

Hur kan man vara egoistisk??? Nu är jag själv en förespråkare för baddräkt, men att man är egoistisk bara för att ungen går i bikini förstår jag inte?!

2013-08-03
JaninaThersthol
JaninaThersthol

Har linne och boxertrosa. Tycker det är skillnad på tanga och trekantstopp, men det är kanske bara imitt huvud som det är stor skillnad ... Hon börjar femman till hösten och vill verkligen ha bikini, men lite bestämmer ju vi vuxna. Dessutom börjar hon få bröst, så det behövs ju en topp på ett annat sätt då.

2013-08-03
solskensmamman
solskensmamman

Min dotter har både och....bikinin e mer som en topp inte bh variant

2013-08-03
Jezzizca
Jezzizca
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...