App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Frustrerad rädd och ledsen :(

Har problem i snart 1 vecka med att min dotter knappt vill äta. Hon är fyra månader och gallskriker om man lägger henne till bröstet när hon egentligen är jätte hungrig hon spänner sig som en båge :( hon har bara ätit runt fyra gånger per dygn fram tills igår då var det bara tre gånger. Nu åt hon sista gången vid 11 igår. Hon försökte precis äta men efter en liten stund bara vrålade hon då det inte rann till tillräckligt fort. Hon har haft ont av tänderna så jag har testat stolpiller funkade inte.. Testat flytande Alvedon å gnugga tandköttet. Och hon har bitleksaker. Jag har också testat att pumpa å ge flaska funkar inte.. Ersättning funkar inte. :( men dom 3/4 gångerna hon äter äter hon jätte bra vid bröstet. Har ringt bvc dom tycker jag ska avvakta så länge hon är ganska pigg å kissar. Har pratat med barnmottagningen dom säger samma. Hon sover massa mycket mer än vanligt men när hon är vaken är hon pigg å glad. Men dom säger bara avvakta. Är orolig å rädd och frustrerad. Ska man verkligen vänta tills det blir riktigt illa? Vf inte fixa det innan! Hjälp!!!!!

2013-08-03
Tokir
Tokir

Man kan också ha öroninflammation utan att det gör ont. Hos barn kan otydliga symtom, till exempel att de är irriterade eller inte har lust att äta, bero på öroninflammation. http://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Oroninflammation/

2013-08-06
Jowess
Jowess

Min dotter gör ungefär samma sak nu, 4.5 mån! Fast hon äter bara på natten. Hon är dock inte frustrerad på dagen men tar och släpper bröstet hela tiden. På detta har hon diarré. BVC sa att allt va bra och som de sa till dig, pigg och kissar så är det lugnt. Jag frågade även vilka tecken det va på uttolkning. Kändes tryggare så. Jätte jobbigt men men finns inte mycket att göra.

2013-08-05
Fillie
Fillie

Tack för era svar! Jag har börjar skriva upp när hon äter och hon äter fyra gånger per dygn nu. Men hon är pigg å glad, skrattar kissar och bajsar. Har ringt överallt men alla säger att det inte är någon fara så länge hon kissar och är nöjd. Ska till bvc på tors får se vad hon säger då. Men om hon hade fått i sig alldeles för lite hade hon nog inte varit så nöjd.

2013-08-05
Tokir
Tokir

Tror att det är tillväxt runt 4 månader, min lilla var precis som du skriver. Men jag tog kontakt med amningsmottagningen och fick hjälp där, försök att inte vänta tills h*n är/borde vara hungrig utan håll koll på klockan och amma efter klockan istället. Min lilla var så hungrig att hon blev superarg för att det gick för långsamt. Fick tipset att använda amningsnapp och att pressa ut mjölk och ge på sked för att stilla värsta hungern, så att när man väl la till bröstet var barnet mycket lugnare.

2013-08-03
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...