App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

NAN HA 1, biverkningar?!!?

Hej! Vi böt ersättning för tre dagar sen från NaN PRO 1 till nan HA. Sonen fåR en flaska på kvällen när han inte verkar bli nöjd av amningen. Han har druckit ca 120 ml varje kväll de här tre dagarna och magknipet och magtjorvet verkar ha försvunnit (peppar peppar) men däremot så bajsade han nåt helt enormt igår. Har aldrig sett så mkt på en Å samma gång!! Det tog lixom aldrig slut. Sen dess är han vrålhungrig!! Har i stort sett ammat konstant sen 15 i går med uppehåll 23-06 då han sov efter kvälls flaskan. Dessutom verkar han inte bli nöjd ändå efter två timmars amning! Han gallskriker när jag tar upp honom för att rapa. Dessutom så kurrar det högt i hans mage sen tre dagar tillbaka. Kan detta bero på byte av ersättning eller är det bara en slump?? Kan man göra nåt? Eller bara rida ut stormen??

2013-08-02
Danielsodermyr
Danielsodermyr
Försöker

Tips till er om era bebisar har magknip eller massa gaser är att koka lite Anis te. Det används i hela medelhavsområdet och är grymt bra. Har gett det till min lilla dotter då hon haft ont i magen. Bebisar behöver bara några teskedar

2013-08-03
Josefine S
Josefine S

Normalt sett brukar han bli mätt, förutom vissa kvällar då han alltså får en flaska. Är inne på 5 dagen å magen verkar ha lugnat sig. Han gastar inte när han bajar och verkar nöjd med det. Fisarna luktar ju dom nån sa apa! Men han verkar nöjd med magen å då är jag nöjd! Tror nan HA var precis vad hans lilla mage behövde! Men frågan är då, vad betyder det? Ska jag undvika mjölk och dyl själv nu? Eller hur funkar det??

2013-08-03
Danielsodermyr
Danielsodermyr

Amma 4 timm?? Du kanske inte har tillräckligt med mjölk. Om han suger hela tiden men inte sväljer då har du inget mjölk och han behöver ersättning

2013-08-02
hanifa247
hanifa247

Jag känner igen detta fast min son blir mätt. Jag har inte provat annat än NAN HA, vågar inte för har hört att NAN HA är den bästa för magen. Han har ont ibland, det kurrar i magen och han bajsar löst ibland. Men han blir mätt och går upp i vikt iaf. Lite ont måste de ha.

2013-08-02
hanifa247
hanifa247

Är det ingen som känner igen det här??!!

2013-08-02
Danielsodermyr
Danielsodermyr
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...