App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Just precis nu älskar jag att vara ensamstående mamma

Att vara ensam med en 18 månader vild liten herre är en utmaning. Han är överallt. Gör allt han inte får och bör göra. Dagarna består i att jaga honom och säga nej till allting. Han är dessutom inne i någon trots av något slag. Det är tufft att hinna med hemmet och det är tungt att lämna ett skrikande barn på dagis när man måste jobba ( dom där bedjande ögonen som tittar upp och hur han håller sig krampaktigt i mitt ben och skriker mamamamama neeeej) men 3 min senare är han glad igen. Men för ett tag sedan vaknade han och var jätte ledsen. Han stod upp i sängen och sträckte sina små händer mot mig. Klamrade sig fast vid mig och ville Inte släppa mig. Så nu ligger han vid min sida i min säng och sover gott. Det är nu man inser hur lyckligt lottad man är. Alla dessa timmar med skrik och gnäll och jagande är som borta. Han är en liten egen person. Han är finast i hela världen och han skapades i min mage. Känner mig stolt och förundrad över naturen. Så häftiga känslor.

2013-08-01
lindapim
lindapim

när hon är "jobbig" å sovit dåligt så vill ja bara att hon ska somna så ja typ kan diska lr ngt, och när hon sover vill ja bara väcka henne så ja kan krama på henne

2013-08-01
sandra988
sandra988

de är väldigt mäktigt, att man faktiskt har skapat dom här små personerna:-) jag är inte ensamstående men är ensam väldigt mkt ändå även helger,och visst är det tufft när dottern har sina dåliga dagar och knappt vill sova dagtid så man knappt kan gå på toa själv, men så fort hon fyrar av ett av sina underbara leenden så glömmer man allt och man kan inte sluta le själv:-)

2013-08-01
sandra988
sandra988
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...