App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Illamående/kräkninga​r hur har ni gjort?

Jag har det extremt kämpigt nu, haft ett tag. Går in i vecka 12 imorgon och jag mår så illa, och har kräkts mycket! Äter jag inte när jag är hungrig spyr jag och ibland mår jag så illa att jag spyr upp de jag åt. Gått ner nu istället för upp. Inte mycket men lite.. Hoppas detta går över snart!! Tips??

2013-08-01
Manssoon
Manssoon

testa o ät lite fast ofta o när du äter middag så ät sakta o ät tills du är halvt mätt. det har funkat för mig änn så länge iaf.

2013-08-02
ecstasy92
ecstasy92
Barn på 3 år och 9 månader

Jag köpte postafen åksjuketabletter under båda mina graviditeter vilket har funkat super för mig :)

2013-08-02
Bursjoeoe
Bursjoeoe

När jag var hos läkaren för mitt illamående så sa hon att om man kräks så måste man behandla, annars finns risken att fostret inte får tillräckligt med näring. Nu hade jag bara illamåendet, och fick migrän av lergigan, men eftersom jag inte kräktes var det okej med "bara" sjukskrivning utan behandling. Så mitt råd är att testa postafen som finns receptfritt på apoteket, och om det inte hjälper, få en läkare att skriva ut lergigan comp till dig. Glöm inte att det ska vara comp, det motverkar trötthetsbiverkningen, man behöver ju inte känna sig tröttare än vad man redan är på grund av graviditeten :-)

2013-08-01
ChildofJune
ChildofJune

Ingefära hjälper. Testa det.

2013-08-01
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...