App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad skulle ni göra?

Har precis flyttat tillb till Sthlm efter att bott i en mindre stad under min graviditet.nu börjar jag känna att det va fel val?är ensamstående med min lilla kille på 2mån o min familj bor 15 mil härifrån.jag har mitt jobb i Sthlm o mina vänner men det blev inte som jag tänkt mig.flyttar jag kommer jag närmare min familj o kan få avlastning men har inget jobb där.dessutom vill jag helst att min son växer upp i en mindre stad.jag är helt snurrig o vill inte ta fel beslut heller.nån som är eller varit i samma sits?

2013-08-01
Jen1980
Jen1980

Problemet är att min bästa vän är min chef och kan inte få Lgh där om jag inte säger upp Lgh i Sthlm.är alldeles för gammal för att bo hos föräldrarna,är 32.vet att det är egoistiskt o tänka att flyttar jag blir jag ännu mer ensam eftersom alla mina vänner är i Sthlm.kanske ska vänta ut det lite,man kan ju alltid åka dit när det känns jobbigt

2013-08-02
Jen1980
Jen1980

Du ska väl vara föräldraledig ett tag? Då kan du ju bo i småstaden och söka jobb samtidigt. När det är dags att jobba så får du tänka efter på nytt hur du vill ha det.

2013-08-01
solskensmamman
solskensmamman

MMMM ibland kan saker inte bli som du hade tänkt dig men så klart vill man vara närmare sin familj men ibland kan familjerna va asjobbiga o klaga på hur du gör med din bebis och de kan bli skönt att vara själv m bebisen o göra hur du vill med bebisen inte hur dom vill du ska göra. men du har väl mkt stöd av barnavårdscentralen , försök gå på mammaträffar m bebisar och där kan man inte känna dig ensam man kan liksom hitta nya vänner där på mamma träffar.

Våga fråga barnavårdsentralen om det är ngt dom har erfaranheter och dom brukar ordna möten m andra mammor med barn på samma ålder. passa på att gå där så du kan träffa andra mammor det är också väl bra.

Men tänk lite innan du beslutar dig om du ska flytta tillbaka till SMÅSTAD... men skriv först en lista när du är vilsen o deppig och sen kan du kanske läsa o få tydligare bild vad som är rätt beslut. När man har en bebis och är ensam så är det så mycket känslor som dyker upp.... men prata med någon vuxen som kan ge dig tips o råd ...

good luck!

2013-08-01
mami7575
mami7575
Barn på 3 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...