App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

åkpåse med lammskinn - värt det?

Hej, Vi försöker hålla kostnader och förbrukning av resurser nere och har köpt grundsakerna  inför det lilla trollets ankomst begagnat, men vi behöver en åkpåse till vagnen och försäljaren på en av affärerna vi har varit inne på (där vi tycker att de verkar mycket vettiga och uttryckligen säger att man inte behöver så många saker etc) har nästan övertygat oss om fördelen med att köpa en åkpåse med äkta lammskinn (priset går upp typ 50%). Är det någon därute som har erfarenhet av att ha en, eller har testat både lamm och syntet och kan göra en jämförelse? Tack på förhand!

2013-08-01
sparvel
sparvel

Jag har använt ett fårskinn under barnen istället för tjock åkpåse. Har fungerat bra ner till ca -15. Har använt samma skinn ex i pulkan. Barnen har fått fina fårskinn i julklapp så att de kan ha dem kvar när de blir stora.

2013-11-07
aaannaaa
aaannaaa

min mormor köpte en åkpåse med fårfäll i åt mig när jag var nyfödd (-91) och nu är vi sammanlagt 25 (!!) barn som har haft den (syskon, kusiner, tremänningar) så hållbara är dom verkligen. Och nu ska min lille grabb som ligger i magen få ärva den när han kommer ut om ca 7 veckor så den har alltså hållt sig till en till generation ;)

2013-11-07
boberg91
boberg91
nyfödd bebis

Tack så mycket - skönt att höra att ni är nöjda med dem! De verkar slittåliga också :)

2013-08-03
sparvel
sparvel

Säger som kikkieriksson, den från bozz har jag hört ska vara riktigt bra så har själv köpt en till vintern :)

2013-08-01
lisessa
lisessa

Om ni åker mycke bil och är inte för länge ute i det kalla vinter, varför ska man ha den då. Fins varma påsar för några hundralappar.

2013-08-01
hanifa247
hanifa247

Vi har hittat den för 1200, vilket inte verkar vara mer än att köpa åkpåse och lammskinn separat. det går att öppna den helt så man kan lägga den platt på golvet t ex också som en matta.

2013-08-01
sparvel
sparvel
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...