App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad hade ni gjort?

Detta är vårt första barn som vi väntar om ca 6 veckor. Sedan en lång tid tillbaka har jag haft ont i magen, det verkligen ömmar när jag rör mig, vilket gör att efter några meters gång måste jag antingen sakta ner eller stanna helt, och när jag kommer hem somnar jag så utmattad jag blivit av det. Jag vet ju inte hur det ska kännas så här i slutet, men jag har hört att det inte ska göra ont? Inatt vaknade jag i alla fall med att jag hade så ont i höger sida av magen att jag varken kunde gråta eller skrika, bara ligga och tänka på andningen och få mig igenom det... Visst överlever jag smärtan, som min BM säger är små förvärkar men hittar inget annat skäl till det onda, men jag blev så orolig då det gjorde så ont inatt. Ska man ringa förlossningen? Tycker de har viktigare saker som att förlösa andra än att ta in någon som har ont i magen... Och för att nämna så är vår lilla tjej 20% mindre än vad hon borde vara, konstaterades det förra veckan, så är så rädd att det ska hända något. Vad hade ni gjort?

2013-08-01
lisessa
lisessa

Tack Nathalie! :)
Har varit på förlossningen och gjort en massa tester och undersökningar. Men om de hittade något? Nej :( jag var inte öppen, sammandragningarna var hyfsat "normala" och allt såg bra ut med både lilltjejen och hur hon hade det där inne. Men att jag hade så ont kunde de inte svara på, bara att jag fått extra förvärkar som inte skulle vara någon fara. Så jag blev hemskickad efter någon timme igen med order att vara så stilla jag kan och ingen smärtlindring, som man kunde få...

Fast besöket var lite kul, men samtidigt pinsamt... En ung kille aka dr. McDreamy ;)

2013-08-02
lisessa
lisessa

Stackare 3 hoppas det löser sig!

2013-08-01
Manssoon
Manssoon

det låter som du har foglossning, prata me din barnmorska eller ring förlossningen de kan ge dig värktabletter, det finns bälte som hjälper mot foglossning den kanske kan hjälpa dig med det, prova????

2013-08-01
mami7575
mami7575
Barn på 3 år och 10 månader

Jag funderade på att ringa henne först, men har redan varit där 2 ggr denna veckan för att ta prover och UL som inte visat någonting. :/ vet inte om de kan göra mer?

2013-08-01
lisessa
lisessa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...