App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

rädsla

jag är så jäkla rädd konstant för att något ska hända med min dotter. jag stirrar mig blind på babymonitorn när hon sover för att vara säker på att hon andas. det är så jobbigt.. men jag är livrädd att hon ska dö i sömnen:-(

2013-08-01
malinhb
malinhb

Jag va likadan den första månaden m sonen (första barnet). Varje natt var jag rädd att han skulle sluta andas eller att vi skulle råka rulla äver honom (han sov mellan oss) eller att vi skulle råka slänga täcket över honom i sömnen. Men d gjorde vi aldrig. Jag vet själv hur rädd jag var när han tog långa pauser mellan andetagen (vilket ju är helt naturligt för nyfödda) jag tog på honom hela tiden för att kontrollera att han andades att jag istället väckte honom. Jag vet dock inte hur mkt ett andningslarm eller videoövervakning skulle hjälpa mig. Det skulle nog bara skapa mer ångest o rädsla för mig. Om barnet väl slutat andas så är det inte så mkt man kan göra i det skedet utan att skada sker i form av syrebrist eller liknande (rätta mig om jag har fel!) Jag förstår att det finns rädsla, men vår rädsla utnyttjas då vi vill göra allt för att skydda det mest dyrbara vi har. Jag har min son sovande på soffan under dagarna, då har jag alltid koll på honom. Hade vi bott större så skulle jag haft honom i nån babykorg eller i vagnen, då är han med mig överallt och jag har alltid koll. Poängen med det här inlägget är nog min undran över om man verkligen får mer trygghet av de produkterna?

2013-08-01
Adde86
Adde86

jag är rädd för att testa andningslarm också. alltså rädd för att den ska ramla av blöjan eller så, och gå igång av den orsaken. då skulle jag få en hjärtattack! jag är så fasligt rädd för psd att jag mår dåligt..

2013-08-01
malinhb
malinhb

Uch jag verkligen fasat hur de kommer bli med nästa bebis om allt går som vi vill.. Är inte gravid ännu, men är redan inne på att titts på olika andningslarm!!

2013-08-01
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Jag va likadan! Köpte mig ett andningslarm och nu kan jag slappna av :p :)

2013-08-01
Beckiiz
Beckiiz
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...