App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Skräpmat

Hej! De senaste 2 veckorna har jag ätit så otroligt mycket skräp mat allt ifrån kebab till donken .. Så fort jag försöker äta något nyttigt till exempel som en pasta sallad så mår jag jätte dåligt och blir riktigt illamående. Tips vad man kan göra åt det? För inte är väll de bra att barnet inte får någon näring..

2013-07-31
PetraB
PetraB
Barn på 2 år och 3 månader

Det gör du rätt i:) för sen kommer du inte hinna äta haha

2013-07-31
Jen1980
Jen1980

tack så mkt. Nu blev jag lugnare o kan beställa en kebab pizza. haha.

2013-07-31
PetraB
PetraB
Barn på 2 år och 3 månader

Jag åt bara skräpmat när jag va gravid.fick inte ner nåt annat.inge fel på min sin förrutom att han är lite för knubbig enligt bvc:)

2013-07-31
Jen1980
Jen1980

Vad gäller näring till barnet behöver du inte vara orolig, det är främst din egen kropp som tar stryk. Bebisen tar den näring som den behöver varesig din egen kropp får tillräckligt eller ej.

Visst, skräpmat är kanske inte det nyttigaste men det låter som din kropp skriker efter fett och salt utifrån vad du är sugen på och vad du mår dåligt av. Sen just kebab är fet kött och sås, men sen är det oftast ganska mycket grönsaker i dem också. "Skräpmat" är oftast egentligen inte näringsfattigt, men näringen är obalanserad till vad kroppen normaltsett behöver t.ex. vitaminer kontra fett. Det är i varje fall bättre mat än ingen mat och som sagt så verkar din kropp vilja ha just fett och salt.

2013-07-31
Levena
Levena

Nä självklart så är det ju inte bra o bara äta skräpmat men är du gravid lär det ju ändra sig. Tycker du ska äta det du tycker är gott, tvinga i sig mat man mår illa av är inte trevligt alls! Och du äter ju inte skräpmat i all evighet, och som ovan skrev, finns ju näring i den maten med faktiskt!

2013-07-31
jessicamalin
jessicamalin
Barn på 3 år och 6 månader

ja men de e väll inte bra att äta för mkt utavv de??

2013-07-31
PetraB
PetraB
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...