App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Öppna förskolan

När kan man gå med barn till öppna förskolan? Är det någon minimum åldersgräns? När började ni gå m era små?

2013-07-31
Adde86
Adde86

Bäst att kolla med den lokala öppna förskolan, då de kan ha olika aktiviteter som är åldersanpassade. Hos oss är det normalt 0-6 år alla dagar. Men så finns babyrytmik för dem under året, babymassage 1-6 månader, och babycafé 0-6 månader.

2013-07-31
ChildofJune
ChildofJune

Hos oss, Göteborg, finns ingen åldersgräns förutom en dag i veckan då det är bebisöppet, då får barnet inte vara över året. Någon undre gräns finns inte. Med första började jag gå när han var runt tre månader. I början blir det ju mest för en själv man går, typ träffa andra föräldrar och ta en kaffe. Nu mer flera barn är vi där och leker mer och lillasyster har varit med sen hon var en månad typ. Det man kan tänka på är ju vilken årstid det där. Man kanske inte ska ta med en yttepytte, när det inte är bebisöppet, på vinterhalvåret (rs-tid)

2013-07-31
Hurricane
Hurricane

Ingen undre åldersgräns men det brukar finnas en övre och som sagt så delar de gärna upp tiderna lite så de minsta ska få utforska i lugn och ro bl a.

2013-07-31
Levena
Levena

Tror inte de finns nå undre gräns, men iaf här ha de olika öf olika dagar å olika tider för olika åldrar, så bäst är väl och höra av sig till den öf ni vill gå på å kolla med dom. Började gå efter vi varit på bebismassag med dottern som dom här håller på öppna förskolan, då va hon 3 mån drygt å sen ha vi varit där lite då å då, försökt å passa in med några av dom andra föräldrarna i vår grupp.

2013-07-31
ica_86
ica_86
Barn på 3 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...