App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälper inte och äta? Sjukt..

Jag äter och äter hela tiden.. jag äter mellan 7-10 gånger per dag och jag är hungrig konstant nästan hela dagen. Flera gånger då jag kännt min svimmfärdig och hållt på och svimma, då jag haft problem med de innan graviditeten men varför ska de komma tillbaka nu ?!. Någon som vet vad de kan bero på ? varför måste jag äta hela tiden konstant ?.. Får han inte tillräckligt med näring så han tar allting eller vad är de som händer?...

2013-07-31
FridaOlsson
FridaOlsson

Lycka till :)
Hoppas det är något de kan lösa snabbt så du slipper ha det så här :)

2013-08-02
lisessa
lisessa

Grejen är ju den att jag har haft problem med de tidigare och dom vet inte vad som är fel..
Jag har lågt blodtryck men inte så lågt så jag ska svimma bara sådär. och sen så samtigt som blodtrycket sjuker blir mitt sockervärde helt världelöst, men jag har inte diabetes heller. jag vet inte får väl säkert bara leva med de. trött på att dom bara säger att de inte finns något att göra åt de.

Jag äter väldigt mycket kött även köttfärs, mycket blandad mat men men får höra vad dom säger imorgon.

2013-08-01
FridaOlsson
FridaOlsson

Min BM sa till mig sist att känner man sig svimfärdig så ska man äta mer kött, för det är väldigt järnrikt vilket var bra att äta utöver järntabletterna :)
Annars är det exakt samma här, hungrig konstant! Nyss åt jag en liter jordgubbar haha har du annars testat att äta fil eller yoghurt med något till? Hoppas det är något som stillar din hunger snart och din svimfärdighet, vi är ju alla olika så mina tips kanske inte funkar men vi håller tummarna :)

2013-08-01
lisessa
lisessa

Ja jag äter järntabletter men de har jag gjort sen v 16.

2013-08-01
FridaOlsson
FridaOlsson

Äter du järntabletter?fick dubbla dosen när jag va gravid o det hjälpte mig från yrsel

2013-07-31
Jen1980
Jen1980

Asso jag äter potatis pasta och allting hela tiden, jag äter inte så mycket godis eller så , men de händer att de kommer mellan måltiderna ibland.
Jag tog prover för 3 veckor sen och får veta svaret på fredag men om de skulle varit något tycker jag ju att dom borde ringa.
Men jag höll på att svimma sist jag va på Mvc och då sa dom att händer de igen så skulle jag ringa till förlossningen, men dom tyckte väl inte de va allvarligt och ville bara att jag skulle ta prover igen nu på fredag. så vi får väl se vad som händer..

Men man börjar ju bli väldigt less på mat om inte något..

2013-07-31
FridaOlsson
FridaOlsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...