App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Uppdatering!

Ja skrev senast igår att jag skulle åka in, men jag och mina paniker för sjukhus slutade med att jag gick och la mig. Har suttit på Gyn akuten sen åtta i morse. Gjort ultraljud bebis mår jätte bra allt ser bra ut. Tagit massa blodprover då jag fortfarande har Mina enorma kramper som kommer och går. Nu har jag fått dropp precis och väntar på ultraljud av njurar och galla. Är smått trött efter all värk som kommer. Precis idag fyller min dotter 4 år men har hunnit med kladdkaka och paket på morgonen;) och nu är hon hos mormor. Så en liten uppdateringen från mig iaf

2013-07-31
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa

En annan sak kan vara att bebisens rörelser kan ha masserat tarmarna på fel håll och därför skapat stress i tarmarna.

2013-07-31
Levena
Levena

Kallsvettas, kramper och diarre? Utifrån att de inte hittade något fysiskt fel på dig så vågar jag slänga till med en gissning på stressreaktion eller reaktion på värmen eller ev väderomslag.

Jag har perioder ibland när jag får kraftig magknip och diarre. Oftast pga psykisk stress men kanäven få det som reaktion av plötslig värmeökning/sänkning. Det är precis som att kroppen inbland inte hinner ställa om och då säger den ifrån. Kan även få reaktioner ifrån att äta för snabbt eller äta nåt som inte passar magen just där och då..

Så det kan mycket väl vara så att kebaben blev droppen som fick bägaren att rinna över även om det inte var nåt fel på den i sig egentligen. Bara det att din mage inte tyckte att den passade ihop med resten just där och då.

2013-07-31
Levena
Levena

Skönt ändå att höra att bebis mår bra hoppas du mår bättre snart också ❤

2013-07-31
Helbeng
Helbeng

Så är hemma igen;) de hittade inget fel varken på gallan, njurar eller mjälten. Läkaren visste inte vad hon skulle göra med mig. Alla blodprover såg bra ut och bebis mår bra;) hon trodde jag hade ngt fel med magsäcken o ville jag skulle ta omeprazol. Är lite skeptisk till de, men iaf skulle återkomma om jag har fortsatta besvär. Så nu blir de dusch och soffläge!

2013-07-31
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa

jenccy, har du gjort ul efter för å se så stenarna e borta? min mormor hade de på 70 talet men hade uppehåll i 6 år innan hon fick besvär igen. dom läkarna ja har frågat iaf säger att de inte försvinner av sig själv:-/

2013-07-31
sandra988
sandra988

jag fick mitt under graviditeten, har även haft några anfall efter. jag fick spasmofen och ta under graviditeten, är dock morfin i dom:-/ är man inte gravid ska man ta voltaren tydligen. jag va på inskrivning idag så blir operation om 2 veckor. har väntat sen februari.

2013-07-31
sandra988
sandra988

Under min förra grav mådde jag bra ;) men jag äter ingen skräp mat förutom att jag slängde i mig en kebab i förrgår,

2013-07-31
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa

hade problem med gallsten i en av mina graviditeter, aldrig haft innan lr efter, hoppas du har graviditetsrelaterat som jag hade, fick det då jag åt typ pizza o kebab, fet mat.

2013-07-31
jenccy
jenccy

Nej jag hoppas heller att de inte är de men de visar sig, men hur för dem om det visar sig vara gallsten då?

2013-07-31
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa

hoppas att de inte e gallsten, de e verkligen förjävligt å inget som försvinner av sig själv

2013-07-31
sandra988
sandra988

Ja jag hoppas de hittar vad som är fel:( men läkaren ja träffade trodde att de är min galla som spökar så mina symtom stämmer in , men vad vet jag vill ju direkt inte ha detta hela graviditeten eller halva iaf;)

2013-07-31
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa

Hoppas att allt löser sig för dig och att du snart mår bättre :))

2013-07-31
Hnoss
Hnoss
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...