App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Byta sort?

Hej! Min kille får en flaska ersättning på kvällen, när han vill ha och verkar behöva. Han har ganska mkt magknip och ibland verkar det lite bökigt att bajsa. Han bajsar mer sällan nu sen vi började med kvällsflaskan men han är inte förstoppad. Tänkte iallafall prova Nan ha 1. Kör Nan PRO 1 nu. Vet nån om det bara är å byta rakt av eller ska man testa lite bara? Lite svårt å fasa ut eftersom han bara äter ibland.

2013-07-30
Danielsodermyr
Danielsodermyr
Försöker

Ja det verkar nästan som om magen blivit bättre! Fasen va skönt! Hoppas det håller i sig! Han vaknar iaf inte av magsmärtor utan av hunger och det känns ju bättre iaf!!

2013-08-03
Danielsodermyr
Danielsodermyr

Vi bytte från semper till nan och magen blev mkt bättre av bara byta sort!

2013-08-01
rodcar
rodcar

Haha frukter som är förstoppade! Menade så klart förstoppande! ;)

2013-07-31
Danielsodermyr
Danielsodermyr

Jag ammar inte. D gick inte mer än en månad :( jag tycker d e jättetråkigt men sonen mår fint o växer bra så d e d viktiga. Hoppas HA funkar bättre för din bebbe

2013-07-31
Adde86
Adde86

Tack för svar! Vi hade lemolac först men den funkade inte alls. Har testat minifom och sempers magdroppar men kör nu helt utan. Får hoppas nan ha blir bra! Har du gjort några förändringar i vad du själv äter under tiden? Jag försöker hålla mig borta från alla lökar, frukter som är förstoppade, bönor, mjölkprodukter. Men har ändå smör och ost på mackan och lite crème fraish el grädde i såser, ska testa HA nu och sen om det inte blir bättre köra helt mjölkfritt efter BVC besöket 22 augusti.

2013-07-31
Danielsodermyr
Danielsodermyr

Min son fick semper på bb innan mjölken kom igång de första dagarna. Så vi fortsatte ge d hemma oxo, men hans lilla mage var inte nöjd med semper. Han hade så ont i magen, spände den hela tiden o grät. Vi blev rekommenderade Minifom och att byta till sempers Lemolac. Det blev bättre men inte el bra. Glömde vi att ge minifom innan en måltid så fick han ont i magen. Så vi bytte till Hipp. Den fungerade bättre, han hade inte mera magknip, men vi använde fortfarande minifom. Efter ett bvc-besök (hos en annan bm än vår vanliga, som va på semester) fick vi tipset att prova NAN HA. Vi märkte skillnad redan nästa dag. Vi slutade oxo med minifomen för att se om det behövdes längre, men hans mage mådde hur bra som helst av NAN HA. Så vi har inte behövt använda minifom mer. Så himla skönt. Nackdelen med HA var att hans bajs blev mörkgrönt o bajset o fisarna luktade riktigt illa. Efter en månad med HA så provade vi vanlig NAN, för att se om bajset skulle bli som innan igen. Nu är han 16 veckor (på fredag) o visst he vi provat oss fram o haft det jobbigt med magen, men nu så mår han o hans mage fint o han är en nöjd o glad kille. Bajsar en gång om dagen o bajset är gult igen, som innan HA. Lycka till!

2013-07-31
Adde86
Adde86

Han är tio veckor men är INTE förstoppad, bajsar oftast nån gång om dagen. Blev rädd först eftersom han tidigare gjorde det 7-8 gånger om dagen, men har förstått att de små kan byta bajvanor. Han har fått lite rapsolja i flaskan och jag tror att det i stort sett är som det ska. Ja förutom att han kämpar ibland och har magknip. Jag försöker undvika sånt som kan ge gaser och magknip men ska nog snacka ned BVC nästa gång om ev mjölkfri kost. Det är antagligen omogna tarmar men det kostar ju inget att prova och får han mindre ont i magen så är det ju värt! Testar nu med Nan HA 1. Spännande! Tack för svar!

2013-07-31
Danielsodermyr
Danielsodermyr

Jag bytte några ggr innan jag hittade den som passar sonen. O jag bytte rakt av alla gånger. Man märker lättare om d ger bra eller dålig respons

2013-07-30
Adde86
Adde86

(null)

2013-07-30
Berat1
Berat1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...