App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon som är i samma sits som mig??

Håller på att bli tokig. Det är så att min jag verkligen hatar min sambos syster och har gjort det sedan hon anklagade mig att jag hade anmält min sambo för barnmisshandel vilket inte stämmer utan att det ca skolan som min sambos son går på hade gjort och det fick jag för. Och nu ska min sambo träffa sin syster i morgon och när jag sa att då sitter jag i bilen få va jag barnslig som höll på så men som sagt jag kan inte vara trevlig mot en människa som är falsk och anklagar en för både det ens och det andra. Och inte mer med det så när hon fick veta ang graviditeten så sa hon ok ska jag glädjas eller inte då får det va då har hon inte i mitt liv att göra anser jag. Så nu är jag ganska sen på min sno eftersom han ute vill förstå mig hur jag känner eller tycker. Men en person dom snackar skit om en kan man lika bra vara utan anser jag eller har jag fel? Jag har accepterat mycket skit ifrån henne men nu orkar jag inte ta mer ifrån henne i och vill ute sluta henne men kan tyvärr inte göra det med tanke på att min sambo inte har problem med henne och det jobbigaste är att jag måste tyvärr dras med fanskapet då jag väntar mitt och mina sambos gemensamma barn i september men nu till frågan hur hade ni hjort i min sits hade ni accepterat detta och gått vidare eller hur hade ni gjort?

2013-07-29
septemberunge
septemberunge
Bebis på 1 månader

Det är min sambos sons mamma som blev anmäld inte min sambo men tyvärr fattade inte hans syster det utan sa att jag hade anmält min sambo för barn misshandel bara för att få igång ett bråk vilket hon lyckades med.

2013-07-30
septemberunge
septemberunge
Bebis på 1 månader

det jag blir mig mest fundersam över är att skolan anmält din sambo för barnmisshandel??? om han misshandlar sitt barn undrar jag hur du kan skaffa ett till med honom?

2013-07-30
jenccy
jenccy

Hoppas jag med. Blir så himla ledsen bär han inte vill förstå mig utan säger att jag är barnslig. Men han märker att jag är irriterad och jag hoppas han förstår mig...

2013-07-30
septemberunge
septemberunge
Bebis på 1 månader

Nu blir det ju faktiskt du o bebisen som blir hans familj. Då borde ni vara prio ett. Punkt slut. Jag hade liknande bekymmer med min sambo gällande hans mamma. Hon är trevlig mot mig, inga bekymmer där. Men när hon vill nåt eller behöver hans hjälp med nåt som hon egentligen vet e mkt begärt o som hon vet att jag hade sagt nej till så spelar hon på hans samvete o frågar om tjänster när jag inte e med. D gick så långt att jag fick ställa ultimatum. Jag eller morsan, vem är viktigast?! Han svarade självklart att jag är viktigare, han är själv medveten om att hans mamma är manipulativ men han har svårt att säga nej till henne. Hon har alltid gillat att han är mammas pojke. Men inte nu längre. Nu vet han att han alltid ska kolla m mig först, precis som jag alltid kollar allt m honom först. Hoppas ni kan lösa detta o att han kan börja förstå dig o tänka på dina känslor framför andras.

2013-07-30
Adde86
Adde86

Men när det handlar om hans familj då ska allt vara bra! Tårarna bara rinner och bebisen rör sig något extremt just nu samtidigt försöker man inte gråta men det är inte lätt att stänga av alla känslor

2013-07-29
septemberunge
septemberunge
Bebis på 1 månader

D e ju du som e gravid. Mer hänsyn borde tas till dig. Mår du dåligt mår bebis i magen dåligt. Din sambo vill väl att ni ska må bra?!

2013-07-29
Adde86
Adde86

Har jag med försökt att få han att förstå men då är jag barnslig får jag till svars ! Jag mår skit dåligt just nu tårarna Bill bara spruta ont i magen har jag jag orkar snart inget

2013-07-29
septemberunge
septemberunge
Bebis på 1 månader

Din sambo kanske skulle ta o medla lite mellan er så ni blir sams. Det är inte bra för barn att vistas i miljöer där de känner att vuxna ogillar varann. Kan ni inte komma överrens så ska ni nog inte träffas alls. Vill din sambo träffa henne trots d hon gjort så e d hans val, men d e ju inget du behöver ställa upp på.

2013-07-29
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...