App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur skall jag orka!

Hej alla! Jag kan väll börja med att säga att jag är en tjej på 20 år (21 i December) och är gift med min älskade man som är i samma ålder som mig och vi väntar nu vårat första barn nu i September. Men min graviditet har inte varit enkel och jag har bara tyckt att allt har varit extremt jobbigt, allt börja med att jag blev oplanerat gravid i December och jag hade precis fått reda på att jag skulle operera mig för jag har ett hjärtfel och min klaff håll på att lägga av men jag fick grönt ljus från läkarna att jag kunde fortsätta graviditeten, sedan när jag var i vecka 12 så fick jag reda på att jag hade grav.diabetes och sedan när jag var i runt vecka 18 fick jag med reda på att jag hade struma så jag var tvungen att äta levaxin så mitt barn inte kom till skada, sedan för bara några veckor sedan så blev jag inlagd på sjukhuset pågrund av blodbrist, b12 brist, järnbrist och folsyra brist jag låg inne i 1 vecka och den veckan var EXTREMT tuff och jag blev bara mer mer deprimerad nästan så deprimerad att jag inte glädjes mer till barnet jag bar på.. Och inte nog med det så kom jag på att jag ibörjan av graviditeten drack några glas vin eftersom att det var julafton och jag trode inte att jag var gravid men vid julafton gick jag in i vecka 3 (räknat i från ägglossningen) och nu är jag extrem orolig över det så jag kan inte släppa det, min man försöker att lugna ner mig och säger att jag inte skall oroa mig för att allt ser ju bra ut på ultraljuden och hon växer som hon skall men jag kan tyvärr inte ta åt mig det utan bara ältar och ältar!! Just nu känner jag att jag inte vill ha barn utan jag vill att allt skall bli som det var innan men ändå så blir jag extremt lycklig när jag känner att hon sparkar och när jag köper klädder så längtar jag så jag fattar inte riktigt själv hur jag funkar!!

2013-07-29
Inezmamma92
Inezmamma92
Bebis på 11 månader

Läs inte så mycket på nätet, det gör att man skrämmer upp sig mer. Jag gjorde också det, ju mer man läste. Ju oroligare blir man, lyssna på barnmorskan eller folk omkring dig istället :)

2013-07-29
CCTang
CCTang

Ja jag prata med min barnmorska i början av min graviditet om detta och hon sa att det inte var någon fara och jag vet att jag skall lyssna på henne men jag fattar inte varför jag inte gör det,sedan gör man det störta misstaget att man söker på internet och hittar mycket om att barnet kommer lida av detta och detta och detta och det skrämer ju en som bara den.. =(

2013-07-29
Inezmamma92
Inezmamma92
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...