App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sex efter förlossning

Blev akutsnittad för 13 dagar sedan i v 32+1 mår jätte bra faktiskt, avslaget har nästan slutat helt(kan komma lite på pappret efter toalettbesöken,och i förrgår hade jag och sambon sex för första gången, och då slog tanken mig att jag inte Har något skydd, kan man bli gravid så snabbt?

2013-07-29
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 9 månader

Jag är rädd för samma sak. Har visserligen haft mens två ggr redan sen sonen föddes (han blir 16 veckor på fredag). Har pga rädsla för smärta o rädsla för att bli gravid så snabbt igen inte vågat ha sex än. Har ej börjat m något preventivmedel (kondomerna spricker bara, de gånger vi använt dem innan graviditeten)

2013-07-29
Adde86
Adde86

Nja, har flera kompisar och kollegor som blivit gravida igen innan mensen kom igång! En kollega blev gravid igen knappt 2 månader efter förlossning och då hade inte mensen kommit så det är nog rätt olika!

2013-07-29
jessicamalin
jessicamalin

När vi åkte från bb sa en barnmorska såhär till oss: tänk nu på att bara för att ni nyss fått barn så är det inget preventiv medel! Vi kunde iofs inte ligga förrän efter 3 mån efter akut snittet och då hade jag börjat med P-piller igen..

2013-07-29
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...