App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vilken docka ska man köpa?+

Det är första gången jag ska köpa docka.. Lilleman var aldrig intresserad av att leka med dockor så vi köpte aldrig någon till honom. Dottern däremot har visat ett ganska stort intresse för dessa små läskiga saker :O Vi tänkte att vi skulle köpa en dockvagn till henne, hon har en sulky men hon blir så löjligt glad när hon får leka med kompisens dotters "riktiga" vagn. Så vi tänkte det kunde vara en bra 2årspresent.  Men då till frågan.. vilken docka ska man köpa, vill inte ha 8olika dockor utan då lägger jag hellre lite mer pengar på en docka av bra kvalitet, gärna en som är helt i plast. Och det är ju trevligt om man kan köpa till saker också kanske :) eller jag vet inte, jag lekte ju aldrig med dockor själv. Men jag antar att det är att föredra.  Jag kikade lite snabbt på nätet nu och hitta dessa babyborn, kan det vara nåt. jag har ju sett reklamen för dem :/ *skäms lite för att jag går på sånt* De har en liten pojkdocka som jag tyckte var lite gullig ändå.. :P

2013-07-29
osisen
osisen

Ugh baby reborn var läskiga!

2013-08-05
Kallunkan
Kallunkan

Det blev en babyborn. 43cm. hittade en på rea för 350 kr.
Lite tillbehör också.
Får se om hon gillar den. Hon är ju inte så inte så stor än. ;-)

2013-08-05
osisen
osisen

Min docktokiga dotter på 8 år har fått och köpt många dockor. Den hon älskar mest är en docka som har mjuk kropp, lite större och väger lite mer. Typ 46cm lång. Kroppen är fylld för att få lite tyngd i sig. Den kan inte prata. Dem som pratade tröttnade hon på väldigt snabbt! Det bästa är att dockan kan ha vanliga kläder, inte svindyra dockkläder. Brukar handla billiga babykläder i stl 50/56 på rean. Perfekt!!! Har köpt mössor, tossor, vinteroverall etc till den och hon tycker att det är mkt roligare med riktiga kläder än allt det där som säljs till dockorna. Sedan har vi använt baby born tillbehör till som potta, skötcenter, bilstol etc.

2013-08-05
Myrmilia
Myrmilia

ÅH fy va sjukt... (My twinn)

2013-07-29
osisen
osisen

hon har en mjukdocka, en rubensbarndocka.. Å den går ju väldigt bra att sova med :D 

Därför tänkte jag att jag vill ha en rejäl konstrast. Så har hon två så får det vara bra sen liksom. Kanske e snål men jag gillar inte dockor haha!

Jag hitta en babyborn på nätet för 399 inkl en del tillbehör.

Tyvärr kan jag ju inte sy själv så det blir kanske inte så mycket egensydda kläder då.. Kanske kan fynda sånt på ullared iofs när man är där.

2013-07-29
osisen
osisen

såg att den har nåt chip i sej som gör att den kna gråta å röra på armar å ben.. kanske är lite överkurs för en tvåårning.. iofs itne hela världen om den går sönder men tänker att den kanske inte tål vatten å sånt då.. :/ För risken är ju att den kommer få bada å slängas i golvet osv.. :P hon e ju inte så stor än..

2013-07-29
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...