App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BeSafe, Bilbarnstol, ISOFix. nån?

Någon som har den stolen. för och nackdelar tack. har böärjat lägga undan lite pengar för att börja köpa en stol till tösen sen när de e dags och byta. de kostar ju en närmare 5000kr.  har fastnat för denna. är helt 100 på att ja vill ha med isofix fästen dels för säkerhetens skull ( man behöver inte oroa sig för att fästa fel) samt för att de e lätt att byta mellan bilar.

2013-07-28
MorTillTvå
MorTillTvå

Det enda negativa är att jag undrar om vi kommer kunna använda den tills dottern är 4 år. Hon är 2 ½ och sitter redan med ganska böjda ben. Men det är den förra modellen och läste nyligen att de gjort den nya större, så förhoppningsvis är det bekymret borta :-)

2013-08-01
ChildofJune
ChildofJune

Hej. Vi bytte för en vecka sedan till be safe utan isofix. Vi är jätte nöjda, dock ska man veta att stolen tar sin plats i bilen. Annars så sitter vår dotter jättebra. Högt så hon kan se ut, man kan ju även reglera sittläget vilket jag tycker är kanon. Hoppas du blir nöjd nedled ditt köp:) Med vänlig hälsning/ Rebecca

2013-08-01
Rebecca12
Rebecca12

Än så länge är vi väldigt nöjda! Det enda är väl att det är lite smådrygt att byta mellan bilar om bilarna inte har isofix (typ min pappas bil). Med Babyskyddet så fanns de en botten som man kunde lyfta skyddet ifrån å enbart spänna fast med bälte, detta går inte nu alltså så alla bilar måste som sagt ha isofix. Men de allra flesta har ju de nu för tiden :-) annars är den lätt att flytta mellan bilarna, lite otypmlig men det är en rejäl stol så klagar inte men tänker mer på att det är lätt att sätta fast i andra bilar bara man lärt sig hur man gör efter ett par gånger. Killen som är väldigt varm blir alltid dygnsur i nacken/bakhuvudet av att sitta i den men så hade de blivit i vilken stol som helst antar jag. De skulle funnits typ något lufthål baktill haha jaja! Annars väldigt gott betyg, sonen ser mycket och sitter väldigt bra i den. Väldigt bra att den går att vinkla lite uppåt/bakåt om han vill somna så sitter han bra. Har inte haft den jättelänge men som sagt så är vi väldigt nöjda hittills. Stor och bra med plats. Måste du köpa då? Vi hyr vår av if. Man får en helt ny och får välja färg osv själv för typ 109 :- i månaden. :-)

2013-07-29
tovea
tovea

Tovea - precis.! Va tyvker du då?

2013-07-29
MorTillTvå
MorTillTvå

Du menar typ den andra stolen, inte första Babyskyddet va? Har bytt nämligen från Babyskyddet till stolen för typ 1,5 månad sen :-) med isofix på båda.

2013-07-29
tovea
tovea

och ja vet att de är till 18kg istället för 25 som förankningsbanden har.

2013-07-28
MorTillTvå
MorTillTvå
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...