App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag är så kär...

...i min lilla kille! Varje dag så förundras jag över hur oerhört snäll och glad och lugn och gullig vår underbara son är. Att jag har fått äran att bli mamma till just honom!

2013-07-27
Hnoss
Hnoss
Barn på 2 år och 11 månader

Jag med! Jag förstår inte hur det ska bli när han får syskon för den kan ju inte oxå vara finast i världen utan dela den platsen med storebror.. Men när han ler då dör jag av kärlek varje gång :)det finaste som finns

2013-07-28
Idussen
Idussen

Underbart att höra om all kärlek som vi alla känner till våra barn och all kärlek som vi får tillbaka!

2013-07-27
Hnoss
Hnoss

Eller hur! :) Jag undrar vad man gjorde innan man fick barn. :P Kände precis som du de första men älskar min son mer och mer för varje dag! Och så mycket kärlek man får tillbaka, helt underbart!

2013-07-27
jessicamalin
jessicamalin

Det är helt fantastiskt! :) Trodde inte heller jag kunde känna starkare kärlek till ngn än till min sambo, men kärleken till min son är så oerhört stark att jag blir förvånad varje dag :) Gud så jag älskar honom! Första veckorna i hans liv så förstod jag inte alls vad det var för kärlek alla mammor jag känner pratade om, men nu de senaste veckorna så växer sig kärleken starkare för varje dag som går! Nu kan jag inte tänka mig mitt liv utan min son!

2013-07-27
Hnoss
Hnoss

Visst är det underbart? Trodde jag hade uppnått max kärlek när jag träffade min sambo men ack så fel jag hade! :) nu snackar vi max kärlek!

2013-07-27
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...