App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jag är så kär...

...i min lilla kille! Varje dag så förundras jag över hur oerhört snäll och glad och lugn och gullig vår underbara son är. Att jag har fått äran att bli mamma till just honom!

2013-07-27
Hnoss
Hnoss
Bebis på 15 månader

Jag med! Jag förstår inte hur det ska bli när han får syskon för den kan ju inte oxå vara finast i världen utan dela den platsen med storebror.. Men när han ler då dör jag av kärlek varje gång :)det finaste som finns

2013-07-28
Idussen
Idussen

Underbart att höra om all kärlek som vi alla känner till våra barn och all kärlek som vi får tillbaka!

2013-07-27
Hnoss
Hnoss

känner igen mig från när jag fick mitt första barn :-) var superorolig när jag vart gravid igen för jag tänkte att hur kan man älska nån lika mkt som jag älskar min dotter, har jag verkligen kärlek att ge till 2 barn....det har jag verkligen för jävlar va jag älskar båda mina döttrar

2013-07-27
lilja85
lilja85

Eller hur! :) Jag undrar vad man gjorde innan man fick barn. :P Kände precis som du de första men älskar min son mer och mer för varje dag! Och så mycket kärlek man får tillbaka, helt underbart!

2013-07-27
jessicamalin
jessicamalin
Barn på 3 år och 6 månader

Det är helt fantastiskt! :) Trodde inte heller jag kunde känna starkare kärlek till ngn än till min sambo, men kärleken till min son är så oerhört stark att jag blir förvånad varje dag :) Gud så jag älskar honom! Första veckorna i hans liv så förstod jag inte alls vad det var för kärlek alla mammor jag känner pratade om, men nu de senaste veckorna så växer sig kärleken starkare för varje dag som går! Nu kan jag inte tänka mig mitt liv utan min son!

2013-07-27
Hnoss
Hnoss

Visst är det underbart? Trodde jag hade uppnått max kärlek när jag träffade min sambo men ack så fel jag hade! :) nu snackar vi max kärlek!

2013-07-27
jessicamalin
jessicamalin
Barn på 3 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...