App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Alldeles för många tankar.

Jag vet att man inte är gravid förrän 2 veckor efter ÄL, men jag känner inte igen min kropp just nu. de senaste två dagarna har jag känt mig konstig i livmoder/äggstockarna, i dom regionerna. Men jag känner inte igen den molande värken. Vet inte vad jag ska kalla det. För det är inte värk heller utan snarare som.... ja jag vet inte vad jag ska kalla det. :P Det känns som om kroppen förändras, gjorde ett g- test för ungefär 1 vecka sedan några dagar före ÄL men var då ej gravid. Nu efter ÄL så känns det konstigt, som om.... en förändring. Kan det vara ägget som söker sig till rätt plats eller de kanske man inte känner. Oj så många tankar det flyger i huvudet nu..

2013-07-27
Ellibellie
Ellibellie
Försöker

Känner likadant..

2013-08-19
AiyannaAiyanna
AiyannaAiyanna

Väntar på tant röd. Hon beräknas komma idag. :)

2013-08-08
Ellibellie
Ellibellie
Försöker

Gjorde mitt första test 05:56 idag när jag vaknade och gick på toa.. dagens resultat: Negativt :(

2013-08-04
Ellibellie
Ellibellie
Försöker

Jag ska göra ett est i morgon då jag jobbade natten till diag och inte kunde sova under natten, idag ahr jag avrit hemma för att jag har så ont i magen så det nästan krampar och varit illamående. Så jag ska ta ett test i morgon så får vi se va det visar. :)

2013-08-03
Ellibellie
Ellibellie
Försöker

Hur gick det????

:-D

2013-08-03
Mammys
Mammys
Barn på 1 år och 7 månader

har tre stickor hemma just nu. :) får nog beställa fler. :D

 

2013-08-02
Ellibellie
Ellibellie
Försöker

Min kompis kunde känna väldigt tidigt att hon blev gravid. Hon gjorde typ 6-7 grav-test innan den sista var positivt. Hade jag varit du så skulle jag imorgon bitti göra ett test. Om negativt, ännu en till dagen efter. Jag är för otålig!!! hahaha

2013-08-02
Mammys
Mammys
Barn på 1 år och 7 månader

idag när jag kom till jobbet och gick på toaletten för att kissa så tyckte jag det kändes konstigt i puppan, då jag tittar ner i toaletten så hänger världens längst släm sak från puppan på mig. Vet inte vad det kan vara då jag aldrig har haft så innan. Tidigare innan jag for till jobbet hade jag lite ondare i magen än vanligt och nu efteråt så har jag lite ont också. Någon som har en aning om vad det kan vara?

2013-08-02
Ellibellie
Ellibellie
Försöker

Jag har också BIM den 7 augusti. ska göra ett test där i kring. 
Brösten börja ömma värre nu idag. Undra om det är mensen som är på gång eller om de är gravid tecken. Brukar få väldigt ömma och svullna bröst inann mens, men de får man ju också vid graviditet. Så vi får se nästa vecka. :) hehe

2013-08-02
Ellibellie
Ellibellie
Försöker

Om du inte har ont så gör det inget att du känner dig konstigt. Jag kände att kag var gravid innan testet och mensen sen när testet bekräftade att jag var gravid tog jag konstiga känslan som en intressant upplevelse. Varje dag i de 9 månader var nytt för mig och jag älskade att vara gravid. Illamående går över ;)

2013-08-02
hanifa247
hanifa247

Jag ska ta ett test efter att jag ska ha min mens kring den 6-8 Augusti. Då har det gått tvåv eckor efter ÄL. Försöker att inte tänak på det så mycket men ibland är det svårt. För ibland så är "symtomen" så påtagliga och ibland känns det ingenting alls. Det är domdagar det känns mest som jag tänker på det.

2013-07-27
Ellibellie
Ellibellie
Försöker

När jag blev gravid så var inte det helt planerat, jag hade inte hundra koll på min äl, men kände att ngt var annorlunda ngn vecka eller två efteråt och tänkte genast att jag måste vara gravid. Tog ett test hos mvc ngn dag efter att jag skulle ha haft min mens och mkt riktigt var jag gravid :)

2013-07-27
Hnoss
Hnoss

Jag kände precis efter äl att nåt var annorlunda, och mycket riktigt var jag gravid:-)

2013-07-27
AnnaA86
AnnaA86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...