App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips att söva bebben??

Hur har ni gjort om dagarna? Min är så närhetsberoende att hon somnar bara om jag ammar henne, nu har vi börjat ligg amma för då kan jag somna/smita undan. Men ibland somnar hon inte ens här utan tuttar tills hon spyr floder istället men är nöjd då hon får vara nära. har försökt vagga, i famn, vagn, nestet men hon vaknar alltid när jag slutar/lägger ner henne. Har ni några tips att få henne att sova dagtid? Nätterna funkar bra! Vi samsover.

2013-07-26
Smultronkyss
Smultronkyss

Vyssanlulltassar på sängen gör den lätt att gunga.

2013-07-28
solskensmamman
solskensmamman

(null)

2013-07-28
Jowess
Jowess

De tips ja har är att göra det lite trängre för din bebis. I magen är det trångt och i sängen är det stort. Om man lägger en filt runt bebis så det blir trängre så känner den trygghet. Sedan kan det vara kallt i sängen och bebis vaknar av det. Låt värma på en filt/örngott på elementet eller av er egen kroppsvärme när bebis håller på att somna, lägg sedan först ner filt/örngott och sedan bebis på den. Bebis kanske behöver din/er doft för att känna sig säker så samma sak där eller lägg ner en tröja med er doft i sängen.

2013-07-27
IaMaria
IaMaria

CAM center

Beställde bärsjal och tröja därifrån och de funkar jättebra. 

Bra träning och efter en stund brukar man kunna knyta lös och lägga ner i vagn eller säng, för då blir det svalt och skönt för det blir hiskeligt varmt efter en stund, vilket brukar hjälpa till att söva :)

2013-07-26
RallyD
RallyD

Brukar hon somna i vagnen? Prova i såfall att ta in vagnen och låt henne somna i den o ställ den sen bredvid där du själv tänkt sova.

2013-07-26
Levena
Levena

Min som somnar när jag nynnar o vaggar honom i famnen ett tag. När jag märker att han somnat ordentligt så lägger jag honom på vår säng. Oftast på sidan, då sover han bäst, vänder på sig när han själv känner att d e dags. Annars funkar oxo babygungan. Vi har en fisher price swing som vi lånar från kusinen. Ibland sitter han i den, gungar o pratar m oss o ibland somnar han i den. D känna väl lite som när mamma eller pappa gungar så ibland går det fort o han sover länge i den.

2013-07-26
Adde86
Adde86

Jag liggammar dottern på sängen när hon ligger i babynestet och lyfter över hela nestet. Har inte lyckats hitta nån bättre lösning. Ibland funkar det att ha henne över mitt bröst o sen lyfta över henne.

2013-07-26
Liisa89
Liisa89

Glömde tilllägga min dotter är 9 veckor! Vi samsover också på nätterna, går snabbare att ligg amma och hon somnar snabbare än att hålla på lyfta ur och i spjälsängen!

2013-07-26
Aleona
Aleona
Barn på 1 år och 10 månader

Har haft/har samma problem som dig! Har testat och testar fortfarande mig framåt! Det jag kommit fram till är att när hon är trött och ätit sig mätt så lägger jag henne i sängen med nappen såklart! Hon somnar av sig själv medans jag ligger brevid.. Hon sover bättre på sidan och på magen än på rygg!

2013-07-26
Aleona
Aleona
Barn på 1 år och 10 månader

Första barnet 6v gammal

2013-07-26
Smultronkyss
Smultronkyss

Sjunga funkar bara kvällstid

2013-07-26
Smultronkyss
Smultronkyss
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...