App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

någo som e bra på blöjor? :P pampers!

e en libero sida ja vet men tänkte nån kanske vet :P libero har inte funkat för mina barn i början typ de 4 första månaderna, bajset bara runner ut på sidorna hela tiden! men efter det så har ja bytt till libero för tycker de absorverar iss bättre!   Ja har inte tänkt på de innan fören nu... va e de för skillnad på new baby och baby dry? ?? har pampers new baby till min ammande 3månaders... har sätt att de finns baby dry och pampers aktive.   va e de för skillnad på new baby och baby dry?  aktive fit vet ja att den e mer formad för barnen när de börjar röra sig, att blöjan lixom "hänger med" kroppen när barnet börjar röra sig.

2013-07-25
MorTillTvå
MorTillTvå

Stlk 1-3 är busenkelt. Men SEN. Sen kommer d huuuur många alternativ som helst i varje stlk. Jag skulle köpa stlk 4 för första ggn till sonen. Men efter en natt med dålig sömn o sen ha gott runt på ica o kom på att jag glömt saker när jag stod i kassan, gått o hämtat dom grejerna, kommit på att -just d, shit, BLÖJOR måste jag ju köpa!- går till blöjhyllorna o är helt vilse. Alldeles för många val för en trött hjärna. D slutade m att jag bara köpte stlk 3, som han redan har. Stlk 4 får vänta till nästa inhandling. Vet inte om valet kommer bli lättare då men nu är jag förberedd på blöjdjungeln iaf. Pust!

2013-07-29
Adde86
Adde86

New baby är anpassade för att klara av det lösa bajset som spädbarn har. Baby Dry är tänkt som en nattblöja. Active är som en vanlig Comfort Fit, men ska gynna rörligheten...

2013-07-29
Yrwen
Yrwen

aa de e dom... aha ok

2013-07-26
MorTillTvå
MorTillTvå

New baby, är det de som blir blå när de ska bytas? Baby dry är i alla fall deras 'nattblöja', de lovar att huden är torr i upp till 12 timmar.

2013-07-25
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...