App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kaskadspydde!

Min dotter på 6 veckor kaskadspydde upp all mjölk i morse. Jag blir så orolig när man läser om magsjukor, virus och annat som kan drabba de små. Måste det tvunget vara så att hon blivit sjuk av någon anledning eller händer det att dom spyr upp all mat ibland? Hon spyr alltid upp en liten skvätt efter varje måltid, men idag var det ALLTIHOPA och kom ut som ett vattenfall om ni vet vad jag menar.

2013-07-25
Bouzidi
Bouzidi

Puh, tack för era svar!, känns bra när man får lite backup av andra mammor. Jag blev så orolig att hon ibte fick i sig någon näring alls för det såg ut att komma upp alltihopa.

2013-07-25
Bouzidi
Bouzidi

min spydde nästan aldrig som nyfödd och inte nu heller... men ca 5 ggr har hon verkligen fontänspytt - utan att det varit något. Men förvånad blir man.

2013-07-25
solskensmamman
solskensmamman

Min son gjorde likadant när han var mindre. Tog upp d med bm på bvc o hon sa att man inte behöver vara orolig, så länge barnen är pigga o äter. Hon sa att det ofta ser ut att vara större mängd än det egenligen är.

2013-07-25
Adde86
Adde86

Min gjorde det i lördags, såg ut att flyga ut en liter. Men hon har mått bra sen dess

2013-07-25
Liisa89
Liisa89

Så gjorde min också med jämna mellanrum.. Oftast då han fick för mycket eller om han hostade till så kom allt..

2013-07-25
jessicamalin
jessicamalin

Vill tillägga att det är vårt första barn och att jag är väldigt chåpig och överdrivet orolig. Men jag tänkte att någon här med lite mer erfarenhet kanske kan lugna mig. :)

2013-07-25
Bouzidi
Bouzidi
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...