App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vilken bilbarnstol tycker ni är bäst?

Det är snart dags att gå från babyskyddet till bilstol. Har siktat in mig på en brio zento 0-25 kg. Nån som vet nått om den? Eller har någon nått annat tips?   Vi hyr ett babyskydd nu och det ska lämnas tillbaka när sonen är 9 månader. Om han följer sin viktkurva så kommer han inte väga 9 kg förrän han är 10 månader. Bilstolarna är vanligen 0-25 kg eller 9-25 kg.

2013-07-24
Iffe
Iffe

Vi har precis köpt britax multi-tech 2, är än så länge nöjda :)

2013-07-27
minstjarna
minstjarna

Vi har brio zento till båda våra barn. Tycker de är bra! Tar inte så mycket plats i bilen och är ändå rymliga för barnen. Bra med nackkudden som man har när de är lite yngre. Har inget negativt att säga om dem.

2013-07-27
Superhallon
Superhallon

Vi gick igenom vad marknaden hade att erbjuda och vilken stol som va säkrast. ville även att den skulle vara plustestad och va upp till 25kg då vi ha en stor grabb. Vi köpte en Britax MayWay och är helnöjda. sonen sitter jätte bra och kan sova i den utan att huvudet åker framåt som de lätt gör i bilstolar. Vi åkte å testade dom modeller vi hade i åtanke på barnenshus, dom hjälpte oss sätta fast stolen i bilen å även sonen fick testa. De hjälpte mycket.

2013-07-27
EmmaSa
EmmaSa

Tack alla för hjälpen! Nu har jag lite att googla och tänka på :)

2013-07-26
Iffe
Iffe

Vi har en Britax Multi Tech II och till stora så hade vi inget annat val då hon var/är så stor, hon fick inte plats i babyskyddet vid 5 månader så då fick vi byta... Tänkte köra samma stol till lillan, men tycker att hon nu, vid 10 månader, fortfarande är lite för liten/att hon inte sitter så bra/att man inte kan spänna bältena ordentligt så hon åker fortfarande babyskydd...

2013-07-25
Yrwen
Yrwen

Vi ska köpa en akta graco belogic. Valde den för att den har mjuk sittdyna, skönare för stjärten, den går att luta i tre lägen, har genomgått plustest o fått bra betyg o sen så är den inte så stor som vissa andra stolar kan vara

2013-07-25
Adde86
Adde86

Britax multi tech har vi! Super nöjda!

2013-07-25
jessicamalin
jessicamalin

man ska inte gå efter åldern när man byter från babyskydd, när barnet kan sitta själv så är det redo att byta stol.
har en kompis som har brion å e jättenöjd..
själv har jag en britax freeway (äldre modell) å en maxicosi mobi å maxicosin e grym!
ett tips är att be att få provmontera stolen i eran bil innan ni köper. vissa stolar e svåra att få att sitta bra i vissa bilar även om stolen i sig är bra!
något wom ja lärde mej med första stolen britax, är att möjlighet till binkling av stolen är att föredra! maxicosin går att vinkla å det har avrit guld värt!

2013-07-25
osisen
osisen

Jag tänkte på det sen att jag kanske var lite otydlig i rubriken. Frågan är mer: vad har ni för bilstol och vad tycker ni om den?

2013-07-25
Iffe
Iffe

De flesta har bara erfarenhet av en bilstol. Man brukar inte byta dem. Så kanske det är bättre att fråga om någon är missnöjd med sin stol och varför?

2013-07-25
solskensmamman
solskensmamman

Vi har en Britax multi tech och har haft den några månader och är än så länge väldigt nöjda med den :)

2013-07-25
Gabriiellla
Gabriiellla
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...