App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mönster

En bäbis kan inte klockan, dock börjar hans serenad av missnöje varje kväll stax efter 10 varje kväll och inget duger. Han vill inte äta, inte ligga, inte stå. Bär man honom är han lugnast men när man sjungit sig hes, och gungat runt och man sedan sätter sig börjar operan på nytt. Först trodde jag det berodde på att han var tät i näsan, övertrött eller liknande... Men det är varje kväll vid samma tid? Visste jag inte bättre skulle jag säga att det beror på niferexen för det är det enda han får på fasta tider... Men det stämmer inte, för det får han på morgonen ochdå tillsammans med D droppar och då är det inget missnöje alls???? Vad är det jag missar?  Några teorier?

2013-07-24
RallyD
RallyD

En lampa är nog ingen dum ide. KKan nog vara orolig för mörkret.... 

Han sover med mig och ja, jag ammar, ingen ersättning.

2013-07-24
RallyD
RallyD

han kanske är mörkrädd. testa tänd en svag lampa och lägg på en extra filt så det blir varmare. hjälpte för oss, hon ville tydligen sova utan pyjamas med med mycket filtar och väldigt varmt o ombonat.

2013-07-24
malinhb
malinhb

ammar du?

2013-07-24
Liisa89
Liisa89

Kan det vara för att de blir osäkra när det blir mörkare och tystare? En slags otrygghet över det märkliga att nu skall alla sova och inte bara de?

2013-07-24
RallyD
RallyD

Tuft :)

Men är det inte lite konstigt... Barn kan ju inte klockan menar jag... hur kan de då veta att nu är det kväll? Jag har ju ingen fast dygnsrytm direkt. Så... är det inte lite konstigt. Det är ju inte liksom att man lägger han i sängen och då börjar han, utan när klockan närmar sig 22? Hur vet barnen vad klockan är? och varför just den tiden på dygnet?

2013-07-24
RallyD
RallyD

Ber om ursäkt, var lite otydlig. Han får Niferex på morgonn och är inte missnöjd. Sen får han på kvällen och strax efter blir han missnöjd. Har svårt att se att det är niferexen eftersom då borde samma missnöje upkoma på morgonen såvida inte d dropparna slår ut det? Helammar i övrigt och äter varierande kost?

2013-07-24
RallyD
RallyD

Byt tid på niferexen så vet du. Testa att ge på kvällen några dagar.

2013-07-24
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...