App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Drygt!!

Fy tusan.. Bara tanken på att gå igenom en graviditet till får mig att spy.. Hade ett helsike sist med blodtryck.. Svullnad.. Trötthet.. Jo de var riktigt riktigt skit drygt.. Och denna gången kommer de såklart bli psykiskt påfrestande.. Blä... Va tvungen att kräks av mig.. Vi vill ha en till bebis men inte va gravid igen!!!!!

2013-07-23
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Tänker på dig Linz. Slit inte ut dig bara. ge dig själv den tid du behöver så kommer det att gå bra. Men låt det få ta sin tid så att inte skuggan av det förgågna skrämer bort glädjen du vill känna i framtiden. Håll focus på det du vill så kommer du att klara allt. Din styrka är fantastisk. 

Kram

2013-07-24
RallyD
RallyD

Jo med flickan hade ja bara halsbrännan att klaga på.. Annars mådde jag helt ok.. Ja vi får se.. Kommer ju ner undan precis!! Hinner nog smälta innan ja blir gravid..

2013-07-23
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Jo förlossningen är det enda positiva! Men alla graviditeter är ju olika så hoppas att du får det lättare den här gången :)

2013-07-23
Liisa89
Liisa89

Nja.. Tar för långt tid! Jo jag har tänkt jätte mkt på om man ska vänta eller inte.. Men jag orkar inte vänta.. Sen vill ja inte ha för stort hopp mellan barnen.. Men ja räknar inte med att bli gravid på en gång... Sen sa min bm att ja blir inte gravid försen kropp o själ är redo.. Vilket som så ska ja gå igenom en grav och ja gillar inte alls.. De bästa med de hela är själva förlossningen..

2013-07-23
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...