App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur blir förlossningen...?

när man har graviditetsdiabetes? Kan man bli igångsatt? Hur blir det vid födseln? Hur var det för dig (eller din kompis) som hade graviditetsdiabetes? Känner mig lite vilsen. Ska på special mvc nästa vecka o fråga där ändå, men är det någon som kan dela med sig lite erfarenhet?

2013-07-23
Mammys
Mammys
nyfödd bebis

Jag har graviditetsdiabetes. Jag behöver inte nåt insulin utan äter "rätt" vilket är skönt. Jag har fått gå på två extra ultraljud för att kolla om bebisen är stor. Visar det sig att den är stor blir man igångsatt. Jag får kolla mitt blodsocket innan och efter maten två gånger i veckan. För mig har det inte varit nån större skillnad. Har bf idag och det jag vet som kommer hända är att de kommer mitt blodsocker under förlossningen och så måste man ligga kvar på BB minst 1 dygn så de kan kolla bebisen. Kommer få en tid hos dietisten om mångra månader för att kolla så det gått tillbaka. Hoppas det går bra för dig :)

2013-07-24
nickan35
nickan35

Jag har fått lilla kille med hjälp av sugklocka 19/7 jag hade regalbunda värkarna varje 3 min. jag gick där klockan 19 i torsdags och fått alla allternativ ( lustgas.ryggbedövning......) till slut de bestämde akutsnit pgv huvudet var hög taket men de försöker med sugklocka och det gick bra jag har fått stror bristning och fortfarande har jag ont på mina kropp det är min händelse lycka till till er♥♥♥♥

2013-07-23
nina43
nina43

Min kompis hade gravid diabetes. Hon fick havandeskapsförgiftning. Så hon blev iigångsatt och hade en riskförlossning så hon fick bara dricka sockerfri nyponsoppa och inte gå ur sängen. :) men det gick bra! Tre timmar från igångsättning till bebis. :)

2013-07-23
babyonboardhere
babyonboardhere
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...