App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Illamående v 30?

Har inte mått illa alls under graviditeten, kräktes en enda gång i början och det var allt. Fick alla andra krämpor utom illamående :) men nu i v 30/31 så mår jag så förbannat illa! I flera dagars tid har jag mått illa från morgon till kväll, typ som åksjuka nästan. Väldigt olustigt. Nån mer som vart utan och sen börjat må så här i slutet? Och hur kan man lindra illamåendet? Vill inte äta mer tabletter.

2013-07-23
Kallunkan
Kallunkan

Ja precis så är det säkert. Bebisen är ju stor nu och bökar runt, härligt när den bökar i revbenen :p ska bli skönt att få ut den lilla klimpen! Får testa äta lite o ofta, tack! Hoppas vi får en bra sista tid:)

2013-07-23
Kallunkan
Kallunkan

Haha trög jag är, jag insåg inte att du skrivit novalucol för halsbränna i ditt svar.

2013-07-23
Kallunkan
Kallunkan

Okej. Ja det är iofs sant, bebisen tar ju upp hela mig nästan! Försöker äta lite och ofta men blir illamående på tanken av mat och det är så svårt att få i sig nåt då. Hm ja tabletter, äter redan så mkt. Allergitabletter, järntabletter, vitaminer, samarin osv. Novalucol, funkar inte det för halsbränna också? Kanske kan testa de och slå två flugor i en smäll :) tack

2013-07-23
Kallunkan
Kallunkan

Jag har inte haft exakt likadant, för jag hade väldigt jobbigt illamående i början, fram till vecka 16-17 ungefär. Och sedan var det borta, men har kommit tillbaka nu när jag är i vecka 28. Inte varje dag, men när det väl är, så är det större delen av dagen. Gissar att det är för att bebisen växer och trycker mot magsäck/tarmar.

Är det just tabletter mot illamåendet du vill undvika, eller tabletter över lag? För ibland har novalucol mot halsbränna lindrat mitt illamående. Det ska finnas åksjukeband också som man kan testa. Annars att försöka äta mindre och ofta, kanske utesluta vissa saker om du märker att det förvärrar illamåendet. Jag har slutat dricka kolsyrat och undviker kål ex.

2013-07-23
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...