App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad händer med mig?

Undrar om någon har varit med om något liknande..?: Har haft två dagar nu med huvudvärk som kommer och går. Tänkte först att jag kanske dricker för lite nu när det är så varmt, men samtidigt vet jag med mig själv att jag dricker förbaskat bra med vatten och äter mycket grönsaker och frukt som innehåller mycket vätska. Dessutom håller jag mig inomhus under dygnets hetaste timmar, är gravid i vecka 32 så antar att det kan göra att jag blir varmare än normalt. Men så inatt vaknade jag av att jag hade så fruktansvärt ont i magen på höger sida. Blev jätterädd och tänkte att något hänt med krabaten i magen! Smärtan höll i sig gott och väl en halvtimme och därefter började lill*n sparka och ha sig där inne vilket lugnade mig.. Spenderade resterande delen av natten vaken med en fortsatt molande smärta på högersidan. Nu på morgonen när jag gått upp med sonen klev jag in i köket och ser som en mörk skugga precis i ögonvrån och trodde det var katten, men när jag skulle titta följde skuggan liksom med i just ögonvrån så någon katt var det inte.. Försvann helt efter någon minut dock. Någon som vet vad detta kan bero på?? Det som oroar mig allra mest är såklart att det gjorde så ont i magen, den där intensiva smärtan hade jag säkert kommit ihåg om jag fått under förra graviditeten..

2013-07-23
Bursjoeoe
Bursjoeoe

hur går det med dig?

2013-07-24
RallyD
RallyD

Ringde så fort jag läste era svar! BM sa precis som ni att det kan röra sig om havandeskapsförgiftning så nu ska vi åka iväg in på direkten!
Tack för era svar, vem vet hur dumdristig jag skulle kunde vara annars, iom att jag nu inte känner någonting alls hade jag lika gärna kunnat ignorera det om jag inte fått era kloka råd!

2013-07-23
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Ring bm och beskriv det du känner. Du kan ha fått havandeskapsförgiftning. Huvudvärk och flimmer är ett symptom på det. Samla på sig vatten och smärtor i magen är inte heller ovanligt. Be att de kollar upp det så att de haffar in dig i tid. 

Var lugn. Det kommer att gå bra. Men ring! Vänta inte på att det gör över. Bättre kolla en gång för mycket än för lite.

2013-07-23
RallyD
RallyD
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...