App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Horor eller bara fördomar??

Ja har de senaste utgångarna på stan hamnat på samma ställe och på det stället har det nu för tiden kommit mängder med tjejer från ett speciellt land. De kommer i flockar, klär sig oerhört utmanande osv. De kommer tillsammans dansar som tokar och sen ser man dem en efter en försvinna bort med betydligt mycket äldre män. Tjejerna är unga och snygga männen sällan några hunkar direkt och typ 40+. Så min helt ärliga fråga, är det horor? Haha ja e en småbarnsmorsa som sällan går ut så jag har liksom inte koll på detta hur det funkar nu för tiden :-) Men det ser ju uppenbarligen ut som en köttmarknad. Imin babyvärld finns inte horor och torskar, det är sånt man ser på film och läser om. Det va inte såhär på det stället förr alltså typ 2-3 år tillbaka. Eller är det så att ja fått allt om bakfoten? Kanske är det bara helt "vanliga" tjejer som går ut för att ha kul och att deras etnicitet då gör att ja tänker såhär? (iså fall skäms jag ihjäl ).. men grejen som spär på teorin är att det inte finns några män med samma etnicitet utan enbart tjejer. Å ja bor i göteborg det är ju inte så att man höjer på ögonbrynet för att det kommer folk som inte ser ut som ursvenskar om man säger så :-D Normalt sätt reflekterar jag inte över sånt här liksom. Å det e ju bara svennegubbar som försvinner iväg med dessa tjejer. Å summman av kardemumman om det nu är horor... fyyy va mycket grisiga sviniga män det finns då :O *ryser*

2013-07-21
osisen
osisen

Jo men vissa tjejer kanske måste jobba som horor för att tjäna pengar så med på noterna? Njae

2013-07-21
Liisa89
Liisa89

nu e du ju bara trög :O
Ja har aldrig sagt att det bara e männens fel! mem är du man som köper sex så tucker jag du är ett svin..
är du en kvinna som köper sex likaså.
hur svårt kan det va å förstå?

2013-07-21
osisen
osisen

fick det bekräftat? när du bodde utomlands?
kag kan absolut acceptera och respektera att någon väljer att sälja sej.. det är inte det som är problemet..
å de får gärna sälja sej på krogen för snabba cash om det verkligen är något de vill å väöker själva. det e fortfarande bara så att jag undrar om det har blivot en sån typ av marknad nu? !

men ja har ingen respekt för köparna what so ever!

2013-07-21
osisen
osisen

Jag tror att det var horor.

2013-07-21
Liisa89
Liisa89

sen e ja lite skeptisk till att ett gång på typ 20-30 tjejer (tror inte alla känner varann för de e så många) letar efter stabilitet hos svenska äldre män på en skabbig krog? men som sagt kan ju ha helt fel men ja tyckwr där borde va några män åxå om de nu e kompisgäng som går ut liksom..
men säger det igen jag kan absolut ha fel men ja tänkte om någo visste :-) mest nyfiken.

2013-07-21
osisen
osisen

som sagt kan ju vara så att de inte är horor.. med hora menar jag en person man eller kvinna som säljer sin kropp för att få mat/hem/överleva/knark osv.
jag tycker man och kvinnor som köper sex är svin då kag anaer att de utnyttjar en person som har det sämre.. jag tycker det är sjukligt att bete sej så, kag förstår dock att folk använder sig av sex då det säljer alldöes utmärkt. men jag förstår inte köparna!

2013-07-21
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...