App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nattuggla

Vyssar och sjunger, nu provar vi ny taktik. Inlindad i täckket från sängen så kan vi bara ura lilleman att somna utan att det blir temperaturskillnad så att han vaknar av det. Ännu osett om deta eperiment funkar... Han är inte hungrig och egentligen trött, på dagen kan han sova själv, men inte på natten? Enda gången på dygnet det är serenad. Inklettad i bedtime babyoil så vi luktar gott. Men u börjar ja få slut på ideer om inte detta funkar. Nattuggla over and out....

2013-07-20
RallyD
RallyD

Fleecefilt låter också som ett bra förslag. :)

2013-07-24
RallyD
RallyD

Tack för era tips. Skall pröva det. :)

2013-07-22
RallyD
RallyD

Min somnar inte heller på kvällen förutom vid bilåknong sitta i selen och bli vaggad länge barnvagnspromenad och amning han somnar framåt 11

2013-07-21
Idussen
Idussen

Vad smart! tack för tipset, det är ju klockrent ju :) Skainförskaffa en sådan!

2013-07-21
RallyD
RallyD

Nix. funkade bara en liten stund. Herrn skall sova på armen när jag sitter och galskriker om jag lägger ner han i sin säng med nalle ouh och allt. Han måste hata nasse... om åtminstånde jag fick ligga ner. Men se det går inte heller, för då tar vi opera i mammas öra :)

2013-07-21
RallyD
RallyD

Upp till bevis, nu ligger han i sängen och mamma nynnar och hoppas att lilleman sussar så kanske mamma kan skriva lite mer på boken. :)

2013-07-20
RallyD
RallyD

Jo det hoppas jag med. Men det är något på kvällen/natten somgör att han vill inte. På dagen är han faktiskt snäll och harmonisk, eller så är det bara för att man har mer ork då och inte märker det på samma sätt för dåär man inte lika trött. :)

2013-07-20
RallyD
RallyD
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...