App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

tips mottages

Min dotter ska vara i famnen hela tiden! när hon ska sova så måste hon ammas,totalvägrar sova när man vaggar henne eller lägger henne på bröstet. Hon hatar babysittern, hon hatar att halvligga i soffan med kuddar uppbunkrade. Jag blir fysiskt utmattad och sonen får ingen uppmärksamhet alls. Tar gärna emot tips, rimliga orimliga, spekulationer. Vad som helst förutom konstiga metoder.

2013-07-20
Liisa89
Liisa89

Ja i värsta fall sparar jag iaf lite pengar så det var ingen dålig idé :)

2013-07-20
Liisa89
Liisa89

Jag tyckte också att det verkade onödigt, men vår dotter trivs rätt så bra att sitta i den när den gungar och börjar gallskrika nästan med en gång när den är i stadigt läge. Något som överraskade mig! Skulle jag inte ha ett läge med gung skulle jag nog inte kunna ha henne i babysittern.

Försök sälja den du har och köp sen en annan begagnad? Har du tur går du jämnt ut på affären :-)

2013-07-20
Mikka85
Mikka85

Ja vi har ju en bärsele så ska ta o ställa in den rätt o köra på det imorgon. Vi har ju samma babysitter som vi hade till sonen, en som inte gör något. Kändes onödigt att köpa en ny eftersom det här blir sista barnet.. Kanske :) men nu lutar det nog åt att köpa en sådan ändå :)

2013-07-20
Liisa89
Liisa89

Bärsele är faktiskt ett bra tips :-)
Att kunna äta har jag också haft jättesvårt för till en början, men tack och lov kunde lillan efter ett par månader nöja sig i babysittern medan jag åt. Tips är att ha en babysitter som gungar lite när det är dags, och sätt flickan så att hon ser dig hela tiden och har ögonkontakt med dig. Gör grimaser åt henne, nojsa med henne och sjung visor så känner hon sig inte så ensam och övergiven och det går mycket bättre för mig att äta. Det kanske även kan roa din son? :-)

2013-07-20
Mikka85
Mikka85

Bra tips ska prova allt det! :) ja alltså är hon lite missnöjd så visst men hon börjar gallskrika inom 5 minuter när man lagt ner henne. Jätte gulligt och mysigt med närhet men ja, sonen vill jag ju ge lite uppmärksamhet och kanske gärna få äta ifred utan att behöva snabb skära upp allt för att sen ha henne i famnen :)

2013-07-20
Liisa89
Liisa89

Nu vet inte jag om du gillar att dansa, men ett tips är att dansa med barn tills de somnar, gärna till musik du själv tycker om och kan sjunga med till, alternativt som sonen tycker om så att ni kan dansa tillsammans. Barn som somnar tryggt brukar sova tryggt oftast iaf. När barnet väl sover så är det bara att lägga henne, gärna så att hon fortfarande hör dig när hon sover. 

Förstår att du blir utmattad. Så fort du hittar vart hennes intresse barkar åt blir det nog lättare för då kommer hon nog till att roa sig själv tillslut. Har du provat babygym?

2013-07-20
RallyD
RallyD

Kommentaren har tagits bort av en moderator. Läs vår uppförandekod om du vill veta mer.

2013-07-20
Liisa89
Liisa89

nej jag är gift.

ska prova och se om det går att få sonen att leka med henne, än så länge går han bara o klappar henne på huvudet och pussar :)

2013-07-20
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...