App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Molvärk v 29?

Är det fler som upplevt molvärk i v 29, typ mensvärk/"växtvärk" som i början när bebisen växte till sig? Har inte haft det på länge nu tycker jag, såvida det inte varit mage/tarmar som krånglat men nu har jag en del... enbart framtill i magen. Bebis var livlig som satan imorse och sparkar en del nu också så jag är inte särskilt orolig för hans skull. Men är det vanligt med sådant även nu? Inga sammandragninar (för tillfället, annars har jag en del under dagarna).

2013-07-19
Reebbbecca
Reebbbecca

Ja, jag har besvär med ena njuren, eller har haft i tidigare ålder så den är lite nedsatt i funktionen, så de har kollat upp det lite extra vid besöken och var iväg på ett läkarbesök för en månad sen för jag trodde jag hade uvi. Ska snart dit igen, så då kollar de ju nytt urinprov. Tror dock inte det är mer än växtvärk för det är helt borta nu, och det var första gången på lääänge jag haft sån värk nu idag :) Men tack för tipset Michelle, ska ha det i tankarna nästa gång man känner nåt eller om sammandragningarna ökar!!

2013-07-19
Reebbbecca
Reebbbecca

Jag har också molvärki nedre delen av magen, går in i v 31 idag. Dock visade det sig att jag även hade en urinvägsinfektion jag inte märkt av. Förmodligen är det växtvärk jag känner, men värt att kolla upp så du inte även har urinvägsinfektion, då jag fick sammandragningar av det och de trodde att killen ev var på väg ut.

2013-07-19
Michelle1974
Michelle1974

Oj, dagligen? :) Nej jätteorolig har jag väl inte varit direkt, men jag har nyligen blivit sjukskriven halvtid pga tungt och krävande arbete som också gett mig en hel del sammandragningar... Eller ja, det har jag ju annars också men just i situationer där man lyfter. Och jag vill ju inte att det ska starta för tidigt eller så, molvärk brukar ju kunna komma i samband med förvärkar, så min första tanke nu var väl mer typ "fuck no, inte än på åtminstone 9 veckor, väx istället bebis". :P 

Fick som sagt höra att man mer kände av det i början, men de kanske menade att man känner det som mest då när man är lite ovan, och sen inte tänker på det så mycket eller nåt? :)

2013-07-19
Reebbbecca
Reebbbecca

Jag går in i v 28 på söndag och har fortfarande växtvärk. dock inte lika ofta och intensivt som i början, men dagligen känner jag av det. Så du ska nog inte oroa dig. De flesta verkar känna av det till förlossningen :)

2013-07-19
MillisG
MillisG

Ja ligamenten som töjs känner jag av, känns som jag har sträckt mig i ljumskarna :) Men har inte haft sån här molvärk på flera månader, hörde nåt om att man har det de första xx månaderna, sen försvinner det typ. Tyckte också det logiska är att det ska finnas med under HELA graviditeten, för de växer ju hela tiden.. men ja. :) Det verkar försvinna lite när jag är uppe och går märkte jag när jag promenerade bort till tvättstugan nyss. :P

2013-07-19
Reebbbecca
Reebbbecca

Jag är i vecka 31 och upplever samma sak, kan inte minnas att jag kände såhär förra graviditeten. Försökte skriva ett inlägg om det igår men kan inte skriva egna inlägg från appen :(

2013-07-19
Bursjoeoe
Bursjoeoe
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...