App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ung mamma som vill ha en social liv

Hej! Jag fick min dotter när jag var 18 hon är snart 2 år och jag varit hemma och ta hand om henne, jag är ung fortfarande ung och vill gå ut. Men mina föräldrar låter mig inte göra det. Jag har varit ansvarig och har inte gå ut en enda gång ut med mina vänner i nästan 2 år nu,är jag dålig mamma om jag hittar en barnvakt då? Om jag festar nån gång.. ?

2013-07-18
Jessica 58
Jessica 58
Barn på 3 år och 11 månader

jag är gammal haha men vill fortfarande gå ut någon gång ibland, klart du inte är oansvarig för det, du är mänsklig!!

2013-08-03
jenccy
jenccy

Man måste ju få komma ut och sakna barnet lite också! Sen när man väl har varit ute så försvinner ju suget på ett bra tag. Tror det är nyttigt för både mamma och barnet

2013-07-18
Liisa89
Liisa89

Absolut inte fixa barnvakt och ha lite egentid bara för man har fått barn så måste inte allt kretsa kring dom man behöver egentid oxå :)

2013-07-18
Idussen
Idussen

Nej det är du inte!
Jag går ut med mina vänner . . jag e ingen festmänniska men helt ärligt så vill jag gå ut själv med kompisar ibland. . ofta hinnet man ju dessutom natta ungarna själv..
å sen brukar ja sova hos den som e barnvakt om de inte e hemma med min man då.. å på så vis e jag ju där när de vaknar..

jag har inte det minsta dåligt samvete när ja lämnar barnen med min man eller hos min mamma (som de älskar å vara hos) för att ja ska ut på stan.. eller om ja ska träfda en kompis för bio eller bara hemmamys..
mina vänner e lika viktiga som min familj, dom är min familj ocj jag e skyldig att ge dem av min tid åxå även om det blir betydligt mycket mindre..

2013-07-18
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...