App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vill inte..

Sluta amma min lilla tjej på natten. Det är så att det är en stadig liten ( stor) tjej vi har. Och nu har bvc sagt att jag måste tänka lite på hennes vikt och att jag borde sluta amma henne på natten.. Dock är jag en av alla dom som söver min bebis med bröstet och sedan får hon ligga och äta hur hon vill under natten. Ibland äter hon bara en gång ( men ligger och myser med bröstet) och i bland vaknar hon så fort hon tappar taget.vi har försökt någon gång med att pappan nattar men det slutar alltid med tårar och att jag ger mig och tar över.. Hur gick ni till väga när ni slutade amma? Hon ammar nästan inget på dagen.

2013-07-16
Jane_89
Jane_89

Skönt att det finns fler med knubbisar ;) trycker inte hon är jättestor heller dock är jag ju van..Dessutom försöker hon börja krypa nu och då har jag hört att något kilo kan ramla av? Alternativt att hon inte går upp lika lätt i vikt. Sedan har jag bekanta som sagt att det räcker med att hon blir sjuk en gång så kommer/kan knubbislåren försvinna..:( Har en vän som har motsatt problem att hennes dotter är lite för liten och då har jag hellre en som är lite "större" men har bestämt mig att inte sluta helt på natten! Men hon kommer inte få ligga att snutta, i natt höll jag 3-4 timmar mellan amningen och det gick bra! resten av natten låg vi ansikte mot ansikte och gosa. Ganska säker på att hon är inne i någon slags fas då hon börjar gråta så fort jag lämnar rummet.

2013-07-18
Jane_89
Jane_89

Min pojk vägde 10,7 vid 6 månader så jag tycker inte hon är så stor. :p

2013-07-17
suuuperstar
suuuperstar

Tack för att ni delar med er! Efter att ha funderat
Och pratat med min sambo så kommer vi försöka
Med att han nattar henne ett par nätter framöver.
Han tog även tyngsta delen första 3 månaderna när
Hon hade kolik, han är duktig med gråtande barn hehe..och
Enligt dom flesta tar det runt 1 vecka om man inte ger sig.
Håll tummarna för oss i kväll :)

2013-07-17
Jane_89
Jane_89

Ja visst är det egentligen bara fördel med att
Få henne att sluta snutta! Både för henne och mig.
Men hur går jag till väga är min fråga. Låter jag pappan
Ta henne ett par nätter? Jag har prövar att klappa, gosa vagga gå upp och gå.
Men ändå skriker hon sig blå och hon är inte hungrig. Endel har givit råd att ge vatten, den gången jag gjorde de spydde hon upp allt och kom inte till ro! Ibland tar hon napp men blir inte lugn utav de och oftast tar hon ut den och börjar leka eller bita på den.

2013-07-17
Jane_89
Jane_89

Ojdå! Skönt att man inte är ensam, vaknar med nya blåmärken varje dag :p
Kanske ska avvakta lite med att sluta helt då, hon kanske behöver den tryggheten
När det händer så mycket i huvudet och i utvecklingen..

2013-07-16
Jane_89
Jane_89

Ok. Min flicka vill helt enkelt inte ha tutte på dagen, få gånger om hon är lite kinkig.
Tror det kan ligga något i det där med tillväxt period, kanske utvecklingsfas? Senaste dagarna har hon varit väldigt rörig och snurrar runt och bubblar i sömnen. M är 6 månader och väger 9100..

2013-07-16
Jane_89
Jane_89

Ok. Så du avvänjde henne själv? Min är 6 månader, tror verkligen inte att hon är hungrig tror det endast är mys men hon blir så förbannad om jag försöker gosa och inte ger tutte, tillslut gallskriker hon så tårarna sprutar.

2013-07-16
Jane_89
Jane_89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...