App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

8 veckor kvar, väntan är så långsam...

Hej! Är inne på v 31+5, nu är jag hemma om dagarna, min man jobbar på kvällarna/natt. Det har börjat bli väldigt jobbigt, magen växer mer och mer och jag har en dån värk mellan benen. Alltså ljumskar, bäcken och ryggen för att inte tala om nätterna då jag sover dåligt. Sover kanske i 2-3 timnar sen måste jag upp och kissa. Vill bara att dessa vecor ska gå fort så jag kan träffa min lille skrutt.. Har nån nåt förslag på vad man kan göra dessa kvarvarande veckor??

2013-07-16
Vanoush
Vanoush

Ja, kan vara foglossning.. Känner för att gå och shoppa lite bebiskläder, men jag klarar inte av att gå länge och ständiga kisseriet gör det inte lättare... 😕

2013-07-16
Vanoush
Vanoush

Usch...vet hur långsam tiden går! 😜 Jag är hemma sen vecka 32...har ett väldigt tungt jobb! Jag putsade fönster, städade och rensade hela huset mer eller mindre! Passar på att vila upp dig...tyckte det var jobbigt när alla sa att jag ska vila och njuta. Är/var väldigt aktiv innan med häst och hund! Det gick ju inte när magen blir större och större...så för mig var det väldig jobbig att sitta still! Tog en långpromenad med hunden varje dag och målade om två skåp! Nu när dottern är född hinner man inte mycket om dagarna så passar på nu...träffa kompisar eller går och handlar i lugn och ro! När bebisen väl är född går tiden jätte fort! 😉 Lycka till!

2013-07-16
Karopauli
Karopauli

hej hej är inne på v.31+1 idag! känner likadant som du är så trött på smärtorna i rygg ljumskar o bäcken. är det så att du har drabbats av foglossning? jag har det nämligen och det är inte kul, men snart så är väntan över.

jag sover också endast 2-3 timmar sen dags för att gå på toa. men försöker sova på dagen någon timme oxå annars fungerar jag inte.

tvätta upp kläder till lillen, fixa o trixa lite sakta men säkert. så kanske längtan känns lite lättare, sj tycker jag att tiden går FÖR sakta även om jag gör sådant..

2013-07-16
Lillungen
Lillungen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...