App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Njurstas?

Någon som haft njurstas? Har själv det och har lite frågor :) hittar bara super gamla trådar om det på google. ;) det är iaf en graviditetsåkomma.. Googla för mer info!

2013-07-15
Josephineback
Josephineback
Barn på 2 år och 6 månader

Hej MaSuSe!

Nu har det gått ett halvår sedan jag gjorde inlägget, hoppas denna tråd kan hjälpa dig!

Jo, för mig gick det över ett par veckor innan förlossningen. Smärtorna försvann när vi tog bort en madrass i sängen (har en continentalsäng så 2 st madrasser). Vet inte om sängen blev hårdare då vilket hjälpte massor!

Blev också inlagd en natt på sjukhuset för att få hjälp med smärtlindring. Men det behövdes faktiskt ingen smärtlindring för jag kände inte av det mera. Hahah typiskt när man äntligen får hjälp! 

Attackerna berodde i mitt fall på att bebisen klämde åt min vänstra njure på något konstigt sätt, så att flödet mellan njuren och urinblåsan liksom klämdes ihop. Om du förstår vad jag menar?

Och som sagt, det som hjälpte för mig var att ändra om i sängen. Du kanske kan testa att sova på soffan eller på någon hårdare yta?

 

Håller tummarna för att du slipper mer besvär nu innan förlossningen!

2014-02-14
Josephineback
Josephineback

Ryggen får man ju ganska ont i när man ska föda ändå så det kanske blir plus minus noll?

2013-07-15
Liisa89
Liisa89

Jo men det har ni ju rätt i. Men tänker också på att det är när jag legat ner som jag får ont. Exempelvis efter en natts sömn, då har jag jätte ont i ryggen och ryggen kan till och med börja "krampa". Kan inte vara kul o föda, oavsett ställning med en rygg som gör jäkligt ont också. Eller man kanske inte tänker på det då?

2013-07-15
Josephineback
Josephineback

Vi kan väll göra ett försök! ;) vad kan man göra för att lindra smärtorna? Försöker med vetekudde och Alvedon men hjälper inte mycket.. Kan det vara ett skäl till att få igångsättning? Hur kommer en förlossning kännas med sånna ryggsmärtor? Man ligger ju ner mkt menar jag och det är då jag får ont...

2013-07-15
Josephineback
Josephineback
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...