App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Orättvist!

Ja hör skriver hon igen som säkert förstör för alla gravida.. Men jag känner bara en ren jäkla orättvisa.. Jag vill med ha min bebis i min famn.. Ligga o lukta o pussa på! Jag förstår fortfarande inte hur livet kan vända på 1 sekund..

2013-07-15
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Håller med allt nedanstående. 

Skriva är ett bra sätt att bearbeta och du behöver inte focusera på om/ifall du förstör för någon annan för det har jag välldigt svårt att se att du gör.

Du snarare hjälper både andra och dig själv, både genom att öppet och ärligt bearbeta en sorg som förmodligen är ofattbar (och som du nog tyvärr inte är ensammen om) och kommer att ta år att klara av att hantera på ett "bra" sätt. Samt att man behöver få ur sig det man känner för att orka med en vardag där man vill vara på topp, för är man inte det så spär det ju bara på att man inte mår bra, och det är allt annat än rättvist gentemot dig. Du behöver stöd och tid att läka.

Livet är inte alltid rättvist eller enkelt. Att låtsas som att det vore det är ju bara hyckleri. Tycker du är stark som orkar ta upp det och försöker bearbeta det. Det är inte alla som har din styrka och mod och vågar ta upp det alls, men som kanske i tystnad, sorg och frustration, liknande din eller i värsta fall "samma" känsla läser det du skriver. Om hur du hanterar och lever och blir kanske själva hjälpta av att inte vara ensamna. 

Jag tänker på dig och hoppas från djupet av mitt hjärta att det bara går uppåt och att du får stöd och tid i ditt helande. Att du redan är igång och bearbetar är positivt.

Styrkekrammar till dig och de dina.

Låt såret bli till det ärr som i framtiden kommer göra dig starkare. Må saknaden efter det som borde ha funnits få bli en vacker dröm, som med vemod kommer alltid att finnas kvar men inte för alltid göra lika ont. 

Gråter av beundran för din styrka.

2013-07-15
RallyD
RallyD

Tack för era snälla ord.. Kvällarna o nätter är det hårt.. Ska snart komma igång ordentligt och gåt till en psykologså man kan bearbeta allt..

2013-07-15
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Det måste väl ändå vara ett bra ställe att skriva ut sin sorg på? Fortsätt så länge du vill och behöver. Styrkekramar!

2013-07-15
Idussen
Idussen

Jag tycker det är bra att du skriver här. Det du har varit med om är fruktansvärt och jag skulle inte önska det till min värsta fiende.. Men samtidigt så är det något som kan hända alla och läsa dina inlägg om hur din vardag ser ut med din dotter och andra vardagsbestyr samtidigt som du sörjer, det kan hjälpa andra som på ett eller annat sätt vart med om ngt liknande. Styrkekram!

2013-07-15
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 3 månader

varför skulle du förstöra.. tror att alla gravida å ickegravida till viss grad förstår din sorg och dina tankar.. (man kan ju aldrig förstå helt om man inte upplevt själv)
men tror ingen tycker det du skriver låter konstigt eller fel!
du måste få processa och jobba med din sorg hur ska du annars orka?!
skickar styrkekramar..

2013-07-15
osisen
osisen

Vet inte varför jag går in här när det mest gör mig ledsen...

2013-07-15
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...