App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

solskenshistorier sökes!

Efter att ha hört och läst om en massa tragiskt ändade graviditeter har hormonerna tagit över min hjärna och mina känslor. Trots att jag har en fullt frisk son vågar jag knappt förbereda något inför kommande barn och då känner jag ändå minst sagt livliga rörelser ifrån mini. Jag har blivit livrädd för att nånting ska gå fel. Så rädd att jag knappt vågar pilla med babykläderna för tänk om jag måste pscka ned de igrn utan att de fått användas :( Så nu efterlysrr jag årets alla solskenshistorier där barn och föräldrar mår bra oavsett om havandrskapsförgiftning eller akut kejsarsnitt blivit en del av ekvationen. Jag behöver verkligen några ''Så här gick det för oss men vi mår bra ändå'' historier. Tack på förhand!

2013-07-14
Levena
Levena

Tack! Känns tungt och svårt att vara mer än halvvägs genom graviditeten och inte våga se fram emot eller förbereda inför bebis ankomst. Kan inte komma ihåg att jag var lika rädd när det gällde sonen utan då hade jag mina stunder av rosa moln osv. Den här gången så har man fått så stor övrrdos av alla bsksidor och bskslag från andra så då fastnar huvudet i en "varför ska det gå bra för mig som haft sån tur när det går åt skogen för andra. För eller senare går det åt skogen för mig med"jargong.

Idag har jag i alla fall bestämt mig för att packa upp och vika in bebiskläderna i garderoben. Mini kan ju inte vara nakenfis i oktober/november :)

Läser dock gärna fler solskenshistiorier. Tror det behövs ett litet glädjelyft på sidan igen. Även glada stunder behöver lyftas och vädras.

2013-07-15
Levena
Levena

Jag fick hf en månad innan bf fick gå på täta kontroller och lugna ner mig betydligt efter 16 h med värkar så kom sonen ut utan att andas och ingen muskelreaktion så de sprang iväg med honom men bara efter en stund så kom de tillbaka med min perfekta son som vägde 3580 g och 50 cm lång. Så trots hf så fick jag på naturlig väg på min bf :) de skulle satt igång mig då annars :) efter alla timmar med värkar var jag helt slut men lyckades klämma ut honom och slippa sugklocka han hade dåliga hjärtslag i slutet så de var angelägna att det skulle gå fort då :) idag 14 v senare R han livlig och perfekt :)

2013-07-15
Idussen
Idussen

Vi har tre underbara barn! Det trodde vi aldrig när vi hade haft 4 mf(några av dessa var ma). Men efter många sorger så fick vi såhär många fina barn!!!

2013-07-14
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...