App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

4månader bebis

Hej!   har en snart 4månaders bebis den 16:e började med smakpotioner när han var 3,5månad sedan dess har han krånglat vid flaskmatning bara på dagen. men på natten funkar det hur bra som helst. vill kanske ha bara barnmat,gröt osv på dagen istället och flaska på natten?

2013-07-14
Marica86
Marica86

Undrar också varför man ska klanka ner o bli ifrågasatt jämt när de gäller smakisar.

2013-07-16
jessicamalin
jessicamalin

Han vägde strax över 9,5 kg när han var 3 månader! Vägde 4345 när han föddes!

2013-07-16
jessicamalin
jessicamalin

Vi började ge smakisar vid ca 3,5 månad då sonen började visa riktigt intresse för mat. Som någon skrev, REKOMMENDATIONEN är att man börjar vid 4 månaders ålder. Det är som sagt en rekommendation, inte skrivet i lagboken. Alla gör som man själva vill! Varför ska man klanka ner på de som gett smakisar tidigare än 4 eller 6 månader? Som sagt min son fick det vid 3,5 månad och har aldrig haft problem med magen. Han är 1 år nu... Så mitt tips är rådgör med BVC men gå mest efter egen magkänsla! Brukar bli bäst då! :)

2013-07-15
emmabackman
emmabackman

Fanns en till tråd med detta ämne tror jag.. Men vi började vid 3 månader med smakisar och det var bvc sköterskan och läkaren som rekommenderade det för sonen var så stor o behövde mer än bara flaskan. Han har aldrig haft problem med magen mer än när han hade kolik. Alltid älskat mat o aldrig vägrat flaska. Tycker det är upp till var och en om man vill börja vid 4 månader. Men bör diskuteras med bvc sköterska också!

2013-07-15
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...